Το να βρεθείς στον τελικό του UEFA Champions League είναι πιο κοντά απ’ όσο φαντάζεσαι
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
το-να-βρεθείς-στον-τελικό-του-uefa-champions-league-είνα-562349224

Το να βρεθείς στον τελικό του UEFA Champions League είναι πιο κοντά απ’ όσο φαντάζεσαι

H Eθνική Τράπεζα, σε αποκλειστικότητα με τη Mastercard, δίνουν την ευκαιρία για μια βιωματική εμπειρία στον πιο σημαντικό ποδοσφαιρικό αγώνα του κόσμου.

10 Ιουνίου. Τα φώτα όλων των ποδοσφαιρόφιλων θα είναι στραμμένα στον πιο σημαντικό αγώνα της σεζόν. Στο ματς που θα κρίνει το ποια ομάδα είναι η καλύτερη της Ευρώπης. Οι κορυφαίοι των κορυφαίων θα βρεθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο Ατατούρκ στην Κωνσταντινούπολη, για ένα παιχνίδι γεμάτο αγωνία, ένταση και ενθουσιασμό. Μια πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου, με έπαθλο το πολύτιμο τρόπαιο του UEFA Champions League και την αιώνια δόξα.

Θα το σηκώσει η Ρεαλ Μαδρίτης με τα δεκατέσσερα τρόπαια ή η βαυαρική αρμάδα της Μπάγερν; Θα κερδίσει η Τσέλσι το τρίτο της κύπελλο ή μήπως η φετινή χρονιά ανήκει στη Μίλαν; Θα καταφέρει η Μάντσεστερ Σίτι να φτάσει στην πηγή και να ξεδιψάσει ή η Νάπολι θα βγάλει από την φαρέτρα της τον «Χβαρα-ντόνα»; Ή μήπως κάποια από τις Μπενφίκα και Ίντερ θα κάνουν την έκπληξη και να αφήσουν την Ευρώπη με ανοιχτό το στόμα;

Στον τελικό του UEFA Champions League, η νίκη αποκτά μια διαφορετική σημασία και τα συναισθήματα εναλλάσσονται πιο γρήγορα από κάθε άλλο ματς. Οι φίλαθλοι φωνάζουν συνθήματα και οι ποδοσφαιριστές δίνουν μια πραγματική μάχη για ενενήντα λεπτά – μπορεί και παραπάνω – ανεβάζοντας το σασπένς στα ύψη.

Άραγε πώς θα ήταν να ανακαλύπτεις κι εσύ τον νικητή του UEFA Champions League μαζί με τους 74 χιλιάδες φιλάθλους που θα βρεθούν στις κερκίδες του Σταδίου Ατατούρκ; Η Εθνική Τράπεζα, σε αποκλειστικότητα με τη Mastercard, σου δίνουν την ευκαιρία να ζήσεις αυτήν την εμπειρία.

Πώς; Κάθε φορά που χρησιμοποιείς πιστωτική κάρτα Mastercard από την Εθνική Τράπεζα στις καθημερινές σου συναλλαγές από 27/3 έως και 30/4, διεκδικείς διπλά εισιτήρια για να παρακολουθήσεις τον μεγάλο τελικό του UEFA Champions League με το αγαπημένο σου άτομο.

Κάθε συναλλαγή σημαίνει αυτόματα και συμμετοχή στη μοναδική εμπειρία του τελικού. Εκτός από τα διπλά εισιτήρια για τον μεγάλο αγώνα, τρεις τυχεροί θα ταξιδέψουν αεροπορικώς στην Κωνσταντινούπολη, θα διαμείνουν σε ξενοδοχείο της πόλης και θα μετακινηθούν από και προς το αεροδρόμιο και από και προς το Ολυμπιακό Στάδιο την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα. Στο τέλος του αγώνα, ένα δώρο-έκπληξη από την UEFA περιμένει κάθε νικητή.

Αν δεν έχεις πιστωτική κάρτα, μπορείς να κάνεις την αίτησή σου για να την αποκτήσεις εύκολα και γρήγορα. Μέσω του Digital Banking της Εθνικής Τράπεζας, μπορείς να επιλέξεις την κάρτα που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σου ανάγκες. Η νέα γενιά πιστωτικών καρτών της Εθνικής Τράπεζας, Silver, Gold και Black, είναι εδώ, για να προσφέρουν ευελιξία, επιβράβευση σε κάθε συναλλαγή, ασφαλιστικές παροχές, προσωπική εξυπηρέτηση και πολλά ακόμη προνόμια.

Τα εισιτήρια αποτελούν προσφορά της Mastercard, επίσημου χορηγού του UEFA Champions League.

Περισσότερες πληροφορίες στο nbg.gr.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT