Ολυμπιακός: Παραιτήθηκε ο Μίτσελ

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον Αρη στο γήπεδο «Καραϊσκάκης», ο Μίτσελ υπέβαλε την παραίτησή του στη διοίκηση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον Αρη στο γήπεδο «Καραϊσκάκης», ο Μίτσελ υπέβαλε την παραίτησή του στη διοίκηση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Κάπως έτσι φαίνεται πως ολοκληρώνεται η δεύτερη θητεία του Ισπανού στον πάγκο της ομάδας του Πειραιά. 

Στο διάστημα που ο 60χρονος προπονητής καθοδήγησε τον Ολυμπιακό, είχε σε 32 παιχνίδια, 18 νίκες, δέκα ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. 

Η πίεση προς τον παλαίμαχο άσο της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν πολύ μεγάλη, απέναντί του στάθηκε η Θύρα 7 και ο Μίτσελ προτίμησε να αποχωρήσει προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση, δύο ημέρες πριν από ακόμα ένα ντέρμπι στο πρωτάθλημα, με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο την Τετάρτη 5 Απριλίου, κι ενώ ακολουθεί η αναμέτρηση των «αιωνίων» στο «Απ. Νικολαΐδης» την Κυριακή 9 Απριλίου.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα το «διαζύγιο» με τον Μίτσελ, ενώ γνωστοποιήθηκε ότι ο Ζοζέ Ανιγκό θα είναι εκείνος που θα αναλάβει να καθοδηγήσει τους Πειραιώτες στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

«Ο κ. Μίτσελ μας ενημέρωσε για την απόφασή του να αποχωρήσει άμεσα απο τον Σύλλογο.

Ο κ. Μίτσελ ήρθε σε μια δύσκολη περίοδο για το κλαμπ και προσπάθησε να βοηθήσει. Του ευχόμαστε μόνον επιτυχίες στο μέλλον.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT