Ολυμπιακός: Παρελθόν ξανά ο Μίτσελ

Πλήρωσε το 2-2 απέναντι στον Αρη – Αντικαταστάτης του ο Ζοζέ Ανιγκό

2' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια ηρωική έξοδο με το κεφάλι ψηλά, παρά κυνηγημένος από την πίσω πόρτα επέλεξε ο Μίτσελ για να βάλει το υστερόγραφο της δεύτερης θητείας του στον Ολυμπιακό!

Μετά το σοκ του 2-2 (από 2-0) με τον Αρη, ο Ισπανός τεχνικός δέχθηκε νέα επίθεση από τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας, που με ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα τους τον καλούσαν να γυρίσει στην πατρίδα του, σε μια συνέχεια του απειλητικού μηνύματος που του είχαν στείλει μετά το βαρύ 3-0 από την ΑΕΚ στο Κύπελλο.

Αντιλαμβανόμενος ότι και η διοίκηση άρχισε να δέχεται μεγάλη πίεση, ο Μίτσελ επέλεξε την παραίτηση, με τον Ζοζέ Ανιγκό, τεχνικό διευθυντή των «ερυθρολεύκων» και πρώην προπονητή της Μαρσέιγ, του Πανιωνίου και του Λεβαδειακού, να παίρνει τη θέση του στο αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, με πιθανό το σενάριο παραμονής του έως το τέλος της περιόδου.

Οι εξελίξεις ανακοινώθηκαν επίσημα από την ιστοσελίδα της ΠΑΕ: «Ο κ. Μίτσελ μας ενημέρωσε για την απόφασή του να αποχωρήσει άμεσα από τον σύλλογο. Ο κ. Μίτσελ ήρθε σε μια δύσκολη περίοδο για το κλαμπ και προσπάθησε να βοηθήσει. Του ευχόμαστε μόνον επιτυχίες στο μέλλον».

Ο Μίτσελ δήλωσε: «Γνωστοποίησα στη διοίκηση του κλαμπ την απόφασή μου να παραιτηθώ. Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη στιγμή για την ομάδα. Ευχαριστώ όλο τον σύλλογο για τη συνεργασία, όλους αυτούς τους έντονους μήνες, αποχωρώ σαν φίλος και εύχομαι στην ομάδα να κατακτήσει όλους τους στόχους της».

Κερδισμένη της αγωνιστικής η ΑΕΚ, που πέρασε από την Τούμπα με 1-0 και «έπιασε» τον ΠΑΟ στην κορυφή.

Ανάλογο σοκ πέρασε και ο Παναθηναϊκός μετά το 0-0 με τον Βόλο, με τη διαφορά ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παραμένει ακλόνητος στα μάτια της διοίκησης και των οπαδών.

Οι «πράσινοι» πάνε στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσουν αύριο έναν Αρη ψυχολογικά ανεβασμένο και αποφασισμένο να κρατήσει ψηλά τους τόνους, με αφορμή τον ορισμό του Ούγγρου διαιτητή, Τόμας Μπόγκναρ: «Μπαλτάκος και Μπένετ έκαναν πάλι τα… μαγικά τους! Τον Ούγγρο “ταχυδακτυλουργό” μάς στέλνουν την Τετάρτη.

Αυτόν που φέτος στην Τούμπα δεν είδε το φάουλ του Κουλιεράκη πριν από το γκολ, που μας στοίχισε την ήττα και παλαιότερα δεν είδε πέναλτι στον Λούκας Σάσα στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό και το φάουλ στον Μανού Γκαρθία πριν από το γκολ του Ολυμπιακού. Τον ίδιο Ούγγρο μας στέλνουν ξανά μεθαύριο! Δεν μπορεί, επίτηδες το κάνουν… Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε πλέον με τον Αρη… Αδειάστε μας, επιτέλους, τη γωνιά…».

Η ΑΕΚ έπιασε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή και ήταν η μεγάλη κερδισμένη της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ, αλλά χάνει για καιρό τους Αμραμπατ και Σιντιμπέ. Ο Μαροκινός θα μείνει περίπου 20 μέρες εκτός λόγω θλάσης α΄ βαθμού στον δεξιό τετρακέφαλο, ενώ ο Γάλλος περισσότερο από έναν μήνα λόγω βαριάς θλάσης στο δεξιό γαστροκνήμιο.

Η νίκη στην Τούμπα φρέναρε τις έντονες αντιδράσεις για τον ακατανόητο λόγο που ακύρωσε ο (κατηγορίας elite) Κουλμπάκοφ το γκολ του Αμραμπατ και πυροδότησε τον ενθουσιασμό ενόψει του αυριανού αγώνα στον Βόλο, με χαρακτηριστικό ότι την αποστολή θα συνοδεύσει και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT