Μια Κυριακή που θα θυμάται ο Αρης (βίντεο)

Μια Κυριακή που θα θυμάται ο Αρης (βίντεο)

Ο Αρης ανέβασε την Κυριακή στην οροφή του Αλεξανδρείου, το λάβαρο για τον 22ο τίτλο που κατέκτησαν οι Θεσσαλονικείς το 1986

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Αρης ανέβασε την Κυριακή στην οροφή του Αλεξανδρείου, το λάβαρο για τον 22ο τίτλο που κατέκτησαν οι Θεσσαλονικείς το 1986 στο ημίχρονο της αναμέτρησης του με τον Προμηθέα, για την 22η αγωνιστική της Basket League.

Ο Νίκος Γκάλης ήταν το κεντρικό πρόσωπο και γνώρισε την αποθέωση από τους φιλάθλους, όπως έγινε και με τους πρώην συμπαίκτες του, μεταξύ των οποίων, οι Βασίλης Λυπηρίδης, Μιχάλης Ρωμανίδης.

Μια Κυριακή που θα θυμάται ο Αρης (βίντεο)-1
Φωτ: INTIME

«Εμείς εκτελούσαμε, ο κόσμος μας έδινε τη δύναμη, σε αυτόν ανήκει ο τίτλος. Θέλουμε να αφιερώσουμε τον τίτλο και στον προπονητή μας, τον Γιάννη Ιωαννίδη, ο οποίος δεν μπόρεσε να είναι σήμερα μαζί μας», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Γκάλης, παραλαμβάνοντας το τρόπαιο για εκείνη την επιτυχία. Κύπελλο που, στην πορεία, παρέδωσε στον πρόεδρο της ΚΑΕ, Χάρη Παπαγεωργίου.

Σήμερα, Μ. Δευτέρα, η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ παρουσίασε με ένα βίντεο, τα σημαντικότερα σημεία της κυριακάτικης τελετής.


Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT