Παρέμεινε ζωντανή η ΑΕΚ, στους «8» ο Προμηθέας

Παρέμεινε ζωντανή η ΑΕΚ, στους «8» ο Προμηθέας

Η ΑΕΚ ήταν εντυπωσιακή απέναντι στη Χάποελ Ιερουσαλήμ, επικράτησε με 94-78 και ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά των αγώνων…

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ΑΕΚ ήταν εντυπωσιακή απέναντι στη Χάποελ Ιερουσαλήμ, επικράτησε με 94-78, ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά των αγώνων και την ερχόμενη Τετάρτη, στο Ισραήλ, θα διεκδικήσει την πρόκριση στο Final 4 του Basket Champions League, ύστερα από τέσσερα χρόνια.

Παρά το κακό ξεκίνημα, η ομάδα του Ηλία Καντζούρη κατάφερε να αντιδράσει στο δεύτερο δεκάλεπτο, να πάρει διαφορά και με κινητήριους μοχλούς τους Λεμάρ (24 π.) και Μίτσελ (14 π., 5 ασίστ) να διατηρήσει μέχρι τέλους τη σπουδαία νίκη.

Η αναμέτρηση στο κλειστό των Ανω Λιοσίων σημαδεύτηκε από επεισόδια μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και 500 Ισραηλινών που βρέθηκαν στο γήπεδο, και είχαν ως αποτέλεσμα τη διακοπή του αγώνα 1’33” πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Προμηθέας, από την πλευρά του, προκρίθηκε στα προημιτελικά του Γιουρόπα Καπ νικώντας, στο «Δ. Τόφαλος», τη γαλλική Μπουργκ, με 89-75. Οι Πατρινοί, που θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την ουκρανική Προμετέι, είχαν κορυφαίους τους Κουλμπόκα και Κάουαν, οι οποίοι πέτυχαν από 20 πόντους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT