ΑΕΚ: το plan B μετά το σοκ με Αραούχο

Λίγο πριν ξεκινήσει η πιο κρίσιμη καμπή των φετινών πλέι οφ, η ΑΕΚ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του αρχηγού της, Σέρχιο Αραούχο

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγο πριν ξεκινήσει η πιο κρίσιμη καμπή των φετινών πλέι οφ, η ΑΕΚ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του αρχηγού της, Σέρχιο Αραούχο. Ο 31χρονος Αργεντινός άσος, που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Αρη, θα υποβληθεί σε επέμβαση στο αριστερό γόνατο και συγκεκριμένα στον μηνίσκο, χάνοντας όλο το υπόλοιπο της σεζόν. Oπως ενημέρωσε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, η επέμβαση θα γίνει στην Ισπανία από γιατρό που έχει χειρουργήσει επιτυχημένα τον παίκτη στο παρελθόν.

Το πλήγμα για τους «κιτρινόμαυρους» είναι σημαντικό καθώς πρόκειται ίσως για τον πιο επιδραστικό ποδοσφαιριστή τους, από τη στιγμή που δεν έχει χάσει ματς πρωταθλήματος, πλην εκείνου με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, όντας πρώτος παίκτης της ΑΕΚ με συνολικά 2.636 λεπτά συμμετοχής τη φετινή περίοδο. Πλέον ο Ματίας Αλμέιδα καλείται να βρει λύσεις προκειμένου να καλύψει το κενό του, με τον ιδιαίτερα φορμαρισμένο Στίβεν Τσούμπερ, όπως όλα δείχνουν, να είναι αυτός που θα επωμιστεί το βάρος της απουσίας του. Η μετάθεση του Ορμπελίν Πινέδα σε ρόλο αριστερού μεσοεπιθετικού, με την ταυτόχρονη χρησιμοποίηση Γιόνσον και Σιμάνσκι στα χαφ, είναι η δεύτερη επικρατέστερη λύση για τον τεχνικό της ΑΕΚ.

Σε αντίθεση με τον Αραούχο, ενόψει του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό, με το οποίο επαναρχίζουν τα πλέι οφ, απόλυτα έτοιμος είναι ο Νόρντιν Aμραμπατ, ο οποίος ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπώρησε και χθες έβγαλε κανονικά ολόκληρο το προπονητικό πρόγραμμα. Eτσι, μετά την επιστροφή του Μαροκινού άσου αλλά και του Μοχαμάντι, εκτός του Αραούχο μοναδικός απών για το παιχνίδι στο Φάληρο θα είναι ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, που ενδεχομένως και αυτός θα χάσει όλο το υπόλοιπο της χρονιάς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT