Μπάσκετ: Αποκλεισμός με κάτω τα χέρια για ΑΕΚ, Προμηθέα

Μπάσκετ: Αποκλεισμός με κάτω τα χέρια για ΑΕΚ, Προμηθέα

H AEK υπέκυψε στην πίεση της «καυτής» εξέδρας στην Ιερουσαλήμ, αλλά και στην ανωτερότητα της Χάποελ, αποχαιρετώντας με συντριβή (91-51) το Τσάμπιονς Λιγκ και το όνειρο της πρόκρισης στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H AEK υπέκυψε στην πίεση της «καυτής» εξέδρας στην Ιερουσαλήμ, αλλά και στην ανωτερότητα της Χάποελ, αποχαιρετώντας με συντριβή (91-51) το Τσάμπιονς Λιγκ και το όνειρο της πρόκρισης στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης.

Η ΑΕΚ από την αρχή έως το τέλος δεν μπήκε ποτέ στο πνεύμα του ματς, έχοντας μόνο διασωθέντα τον Λεμάρ, που πέτυχε 21 πόντους. Κορυφαίος για τη Χάποελ, ο Ράντολφ με 25 πόντους. Οι «κιτρινόμαυροι» κατήγγειλαν ελλιπέστατα μέτρα ασφαλείας στο γήπεδο, κάτι που τους δημιούργησε αρκετά προβλήματα. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι οι οπαδοί της Χάποελ βρίσκονταν σε απόσταση αναπνοής από τον πάγκο, με αποτέλεσμα ο Ηλίας Καντζούρης να δώσει οδηγίες σε τάιμ άουτ που έγινε εντός παρκέ.

Τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Γιούροκαπ γνώρισε και ο Προμηθέας, ο οποίος ηττήθηκε στη Ρίγα από την ουκρανική Προμετέι με 80-57. Η ομάδα της Πάτρας δεν ξεκίνησε καλά στην αναμέτρηση και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν κατάφερε να αντεπιτεθεί. Πρώτος σκόρερ για την ελληνική ομάδα ήταν ο Τόμασον (15 π.).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT