Τσάμπιονς Λιγκ: Χωρίς άγχος Σίτι και Ιντερ

Τσάμπιονς Λιγκ: Χωρίς άγχος Σίτι και Ιντερ

Εκμεταλλεύτηκαν τις νίκες στα πρώτα παιχνίδια κόντρα σε Μπάγερν και Μπενφίκα

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μάντσεστερ Σίτι και Ιντερ σφράγισαν χθες τα εισιτήριά τους για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, εξαργυρώνοντας ουσιαστικά τις νίκες που είχαν πετύχει στους πρώτους προημιτελικούς πριν από μία εβδομάδα απέναντι σε Μπάγερν και Μπενφίκα αντίστοιχα.

Στο Μόναχο, Μπάγερν και Σίτι αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1, με τους Αγγλους να φτάνουν στην πρόκριση με συνολικό σκορ 4-1. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, αφού άντεξε στην αρχική πίεση των Βαυαρών, πήρε στη συνέχεια τα ηνία του αγώνα και άνοιξε το σκορ με τον Χάαλαντ στο 57΄, με τον Νορβηγό να έχει μάλιστα στο 38΄ αστοχήσει από το σημείο του πέναλτι, καθώς έστειλε την μπάλα άουτ. Η Μπάγερν ισοφάρισε με πέναλτι του Κίμιχ στο 83΄. Ετσι οι «πολίτες» έκλεισαν ξανά θέση στην τετράδα της κορυφαίας διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ισόπαλο ήταν το αποτέλεσμα και στον άλλο χθεσινό προημιτελικό, με την Ιντερ και την Μπενφίκα να πετυχαίνουν από τρία γκολ (3-3) σε ένα θεαματικό σε εξέλιξη παιχνίδι. Η Ιντερ, που προκρίθηκε με συνολικό σκορ 5-3, προηγήθηκε με τον Μπαρέλα στο 14΄, ενώ οι «αετοί» ισοφάρισαν στο 38΄ με κεφαλιά του Αουρσνές. Ο Λαουτάρο στο 65ο λεπτό έκανε το 2-1, ο Κορέα στο 78΄ το 3-1, ενώ ο Αντόνιο Σίλβα στο 86ο λεπτό και ο Μούσα στις καθυστερήσεις διαμόρφωσαν το τελικό 3-3.

Στον δεύτερο ημιτελικό έχουμε ακόμη έναν ιταλικό «εμφύλιο», καθώς μετά το Νάπολι – Μίλαν των προημιτελικών, σειρά παίρνει το μεγάλο ντέρμπι του Μιλάνου μεταξύ των «ροσονέρι» και των «νερατζούρι», με τους πρώτους να μετρούν επτά κατακτήσεις και τους δεύτερους τρεις.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT