Ευρωλίγκα: Ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για το φάιναλ 4

Ευρωλίγκα: Ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για το φάιναλ 4

Τζάμπολ στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας από σήμερα – Αύριο μπαίνει στη μάχη ο Ολυμπιακός με τη Φενέρμπαχτσε

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο δρόμος για το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας στο Κάουνας της Λιθουανίας (19-21.05) ανοίγει απόψε με τις δύο πρώτες αναμετρήσεις της σειράς των πλέι οφ, με γηπεδούχους τις ομάδες που τερμάτισαν ψηλότερα στην κανονική διάρκεια της περιόδου.

Το ζητούμενο είναι τρεις νίκες μέσα (το πολύ) σε 5 αγώνες, με τις ομάδες να επιθυμούν φυσικά όσο το δυνατόν λιγότερα καρδιοχτύπια μέχρι να φτάσουν έως το τέλος της διαδρομής, προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν η καθεμιά τα δικά της πλεονεκτήματα, ένα εκ των οποίων είναι η έδρα τους, που σε επίπεδο Ευρωλίγκας διατηρεί ακόμη ατόφια τη δυναμική της.

Το τζάμπολ στη φάση των πλέι οφ γίνεται απόψε (21.15) με τον αγώνα Μονακό – Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπου η παράδοση θα συγκρουστεί με τον ενθουσιασμό του πρωτάρη.

Στο άλλο ζευγάρι της βραδιάς, η Ρεάλ υποδέχεται (21.45) ως φαβορί την Παρτιζάν, αλλά ποιος μπορεί να ξεγράψει μια ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, του προπονητή με τις περισσότερες επιτυχίες στην Ευρωλίγκα;

Ο Ολυμπιακός θα παίξει αύριο (21.45) κόντρα στη Φενέρ στο ΣΕΦ, με την Μπαρτσελόνα να υποδέχεται λίγο νωρίτερα (21.00) τη Ζαλγκίρις.

«Μαχητικό πνεύμα»

«Το μαχητικό πνεύμα στην ομάδα μας είναι πολύ σημαντικό, ακόμη κι όταν χάνεις. Κάθε εβδομάδα πρέπει να είσαι έτοιμος κόντρα στους καλύτερους προπονητές της Ευρώπης, στους καλύτερους παίκτες, στις καλύτερες τακτικές. Ελπίζω αυτός ο ενθουσιασμός, αυτό το εξαιρετικό συναίσθημα που έχω για την ομάδα να καταλήξουν σε τίτλους, όπως και πέρυσι με δυο εγχώριους τίτλους και το φάιναλ φορ. Αν μπορούμε να το επαναλάβουμε φέτος αυτό το επίτευγμα θα είναι υπέροχο», τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Δημήτρης Ιτούδης δήλωσε από την πλευρά του: «Βλέπω την επιθυμία των φιλάθλων, καταλαβαίνω τις προσδοκίες, τις υποχρεώσεις, την ιστορία. Ανυπομονώ γι’ αυτή την πρόκληση. Εχουμε την επιθυμία, τη γνώση, την ικανότητα να βγούμε εκεί έξω και να παλέψουμε. Ολα κερδίζονται στο παρκέ. Οσο είμαστε υγιείς, σωματικά και πνευματικά, αυτό θέλουμε, αυτό ζητάω, γι’ αυτό προσεύχομαι».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT