Παναθηναϊκός: Πρώτη υπέρβαση με Αταμάν, δεύτερη για το ρόστερ

Παναθηναϊκός: Πρώτη υπέρβαση με Αταμάν, δεύτερη για το ρόστερ

Η εποχή Αταμάν έχει αρχίσει ήδη στον Παναθηναϊκό και ας απομένει ακόμα η τυπική ανακοίνωση που θα επισημοποιήσει τη συμφωνία του «εξάστερου» με τον κορυφαίο Τούρκο προπονητή

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εποχή Αταμάν έχει αρχίσει ήδη στον Παναθηναϊκό και ας απομένει ακόμα η τυπική ανακοίνωση που θα επισημοποιήσει τη συμφωνία του «εξάστερου» με τον κορυφαίο Τούρκο προπονητή, κάτοχο του τροπαίου στις δύο τελευταίες Ευρωλίγκες με την Αναντολού Εφές.

Ο Εργκίν Αταμάν υπέγραψε για δύο χρόνια, με το συμβόλαιό του να είναι το μεγαλύτερο που έχει προσφέρει ο Παναθηναϊκός σε προπονητή του στη μετά τον Ομπράντοβιτς εποχή.

Μαζί με αυτό τού προσφέρει και «προίκα» διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων ευρώ για να χτίσει μια ομάδα ικανή να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος και να είναι απόλυτα ανταγωνιστική στο υψηλό επίπεδο της Ευρωλίγκας.

Στο επιτελείο του Αταμάν θα είναι και ο Χρήστος Σερέλης, με στόχο να τον βοηθήσει να γνωρίσει το περιβάλλον και να προσαρμοστεί στην ελληνική πραγματικότητα.

Θα δοθεί βάρος στην ενίσχυση του ελληνικού κορμού με διεθνείς παίκτες όπως οι Αλεξ Αντετοκούμπο και Μωραΐτης, αλλά το βάρος θα πέσει στην απόκτηση ποιοτικών ξένων, με παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο.

Οι αποφάσεις για το μέλλον των παικτών που υπάρχουν τώρα στο ρόστερ θα ληφθούν οριστικά μετά το τέλος του πρωταθλήματος, ανάλογα με την εικόνα που θα δείξουν μέχρι τότε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT