Ευρωλίγκα: Ολα τα βλέμματα στο Βελιγράδι για το Παρτιζάν – Ρεάλ

Ευρωλίγκα: Ολα τα βλέμματα στο Βελιγράδι για το Παρτιζάν – Ρεάλ

Τζάμπολ απόψε για το 3ο ματς της επεισοδιακής σειράς – Sold out η έδρα της Φενέρ για τα ματς με Ολυμπιακό

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγες ημέρες μετά το παιχνίδι στη Μαδρίτη, που θα μείνει χαραγμένο για τα επεισόδια των παικτών στο παρκέ, η Παρτιζάν υποδέχεται απόψε (21.30) τη Ρεάλ στο Βελιγράδι με στόχο να κάνει το 3-0 στη σειρά και να πάρει την πρόκριση για το φάιναλ 4 της Ευρωλίγκας.

Το συγκρότημα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς μοιάζει αποφασισμένο να μην αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη, ενώ η πρωτεύουσα της Σερβίας «είναι στο πόδι».

Εκτός της κατάμεστης «Stark Arena», η διοίκηση της Παρτιζάν προκειμένου να ευχαριστήσει τους οπαδούς της, οργανώνει live event με γιγαντοοθόνες εντός του ιστορικού πάρκου του Βελιγραδίου, για να μπορέσουν να δουν όσο περισσότεροι τον αγώνα. Η Ρεάλ από την πλευρά της ζήτησε αυξημένα μέτρα ασφαλείας, φοβούμενη αντίποινα για τα όσα έγιναν στη Μαδρίτη, ενώ την αποστολή της ακολούθησε και ο Eντι Ταβάρες, παρά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατο.

Οι άνθρωποι της Παρτιζάν έχουν ενημερωθεί από την Ευρωλίγκα πως με το παραμικρό επεισόδιο, το γήπεδο θα εκκενωθεί.

«Η Ρεάλ διαθέτει 11 παίκτες που έχουν παίξει στο NBA κι εμείς πρέπει να κερδίσουμε άλλη μια φορά. Πρέπει να είναι όλα δίκαια και εντός αθλητικών πλαισίων», ανέφερε με νόημα ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ευχάριστη έκπληξη προκαλεί το γεγονός πως ο Ντάντε Εξουμ, όχι μόνο δεν υπέστη κάποιον σοβαρό τραυματισμό από την πολεμική λαβή που του έκανε ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε, αλλά βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του για το αποψινό παιχνίδι. Ο Αυστραλός γκαρντ έλαβε κανονικά μέρος στην τελευταία προπόνηση, χωρίς να δείχνει πως έχει κάποιο πρόβλημα.

Από το ματς θα απουσιάσουν οι πρωταγωνιστές της σύρραξης, Γιαμπουσέλε, Ντεκ, Πάντερ και Λεσόρ.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Μακάμπι υποδέχεται τη Μονακό (21.00), με τη σειρά να είναι στο 1-1.

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με τη Φενέρ στην «Ulker Arena». Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει ρίξει το βάρος στο ψυχολογικό κομμάτι προκειμένου οι παίκτες του να καταφέρουν να κάνουν το break σε μια δύσκολη έδρα. Είναι χαρακτηριστικό πως, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του τουρκικού συλλόγου, τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί και για τα δύο σερί παιχνίδια που θα δώσουν οι δύο ομάδες αύριο και την Παρασκευή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT