Novibet: Στρατηγικές κινήσεις ανάπτυξης εντός του 2023
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
novibet-στρατηγικές-κινήσεις-ανάπτυξης-εντ-562416670

Novibet: Στρατηγικές κινήσεις ανάπτυξης εντός του 2023

Από το 2010 που ξεκίνησε τη δραστηριότητά της μέχρι σήμερα, η Novibet καταγράφει σταθερά θεαματικούς ρυθμούς ανάπτυξης που πλέον την καθιστούν έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές στον κλάδο της ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας διεθνώς.

Η Novibet έχει μια επιτυχή αναπτυξιακή πορεία που εκτός από την εδραιωμένη της παρουσία στην Ελλάδα, την Ευρώπη (Μάλτα, Ιταλία, Ιρλανδία) και το Μεξικό, μεταξύ άλλων αντικατοπτρίζεται και στις στρατηγικές κινήσεις της, ειδικά κατά την τελευταία περίοδο. Από την αρχή του 2023, η Novibet έχει ανακοινώσει μία σειρά ενεργειών που σηματοδοτούν τη δυναμική της επέκταση στη Λατινική Αμερική, ενώ παράλληλα επενδύει στην εξέλιξη των ανθρώπων της και στην υποστήριξη της κοινωνίας.

Novibet: Στρατηγικές κινήσεις ανάπτυξης εντός του 2023-1

Η δυναμική επέκταση σε νέες αγορές

H ανάπτυξη της Novibet ενισχύεται από την επέκτασή της στη Λατινική Αμερική, μια από τις πιο δυναμικές και αναπτυσσόμενες αγορές παγκοσμίως. Παράλληλα με την έναρξη της δραστηριοποίησής της στις τοπικές αγορές της Βραζιλίας, της Χιλής και του Εκουαδόρ, η Novibet έχει ως στρατηγική προτεραιότητα και την κοινωνική προσφορά, επενδύοντας στην ενίσχυση αθλητικών ομάδων και προάγοντας τις αξίες του υγιούς αθλητισμού. Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία ήδη ανακοίνωσε τέσσερις χορηγίες ομάδων στην περιοχή της Λατινικής Αμερικής: Fortaleza Esporte Clube στη Βραζιλία, Huachipato FC και Magallanes FC στη Χιλή και CS Emelec στο Εκουαδόρ.

Επενδύσεις στην τεχνολογία και νέες θέσεις εργασίας

Σε έναν κόσμο που εξελίσσεται συνεχώς, η Novibet εστιάζει στη συνεχή ανάπτυξη των ανθρώπων της, δίνοντας έμφαση στη νέα γενιά. Έχοντας ήδη περισσότερους από 650 εργαζομένους με μέσο όρο ηλικίας τα 32 έτη, η εταιρεία προσφέρει περίπου 40 ανοιχτές θέσεις εργασίας ανά μήνα, παρέχοντας δυνατότητες εξέλιξης σε νέους και νέες που δραστηριοποιούνται σε τομείς όπως η τεχνολογία, το marketing, οι νομικές υπηρεσίες, η διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και η εξυπηρέτηση πελατών.

Το εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον που έχει δημιουργήσει η Novibet έχει λάβει πιστοποίηση Great Place to Work για δύο συνεχόμενες χρονιές (2022 & 2023), ενώ πρόσφατα (τον Απρίλιο του 2023), η εταιρεία επεκτάθηκε σε νέα γραφεία διαθέτοντας πλέον τρία hubs στην Ελλάδα και ένα στη Μάλτα.

Novibet: Στρατηγικές κινήσεις ανάπτυξης εντός του 2023-2

Κοινωνική προσφορά

Παράλληλα, η Novibet μέσα από την πρωτοβουλία κοινωνικής προσφοράς ‘Giant Heart’, υλοποιεί ένα διευρυμένο πλάνο δράσεων κοινωνικής προσφοράς, βασισμένων στις αξίες της ισότητας και της δεύτερης ευκαιρίας, που σκοπό έχουν να βελτιώσουν έμπρακτα τις ζωές πολλών συνανθρώπων μας.

Έχοντας ως πρεσβευτές τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Κώστα Τσιμίκα, το πρόγραμμα ‘Giant Heart’ έχει ενισχύσει κοινωφελείς οργανισμούς με αξιόλογο έργο, ενώ ταυτόχρονα έχει ανακαινίσει δέκα γήπεδα σε περιοχές όλης της Ελλάδας, δημιουργώντας ασφαλείς χώρους άθλησης για τη νέα γενιά. Τέσσερις ακόμα ανακαινισμένες αθλητικές εγκαταστάσεις σε Αττική και Βόρεια Ελλάδα αναμένεται να παραδοθούν έως τέλη Ιουνίου.

Η επέκταση σε νέες αγορές, η προτεραιότητα στους ανθρώπους της εταιρείας και η υποστήριξη σε τοπικές κοινότητες μέσω δράσεων κοινωνικής προσφοράς, είναι οι πυλώνες πάνω στους οποίους η Novibet συνεχίζει την αναπτυξιακή πορεία της σε παγκόσμιο επίπεδο.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT