Ευρωλίγκα – Φάιναλ 4: Αναχωρεί για Κάουνας σήμερα ο Ολυμπιακός

Ευρωλίγκα – Φάιναλ 4: Αναχωρεί για Κάουνας σήμερα ο Ολυμπιακός

Ο Κώστας Σλούκας έκανε λόγο για ένα όνειρο που πρέπει να εκπληρωθεί. Ο Τόμας Γουόκαπ μίλησε για μια αγέλη που θα ταξιδέψει… πεινασμένη στο Κάουνας με στόχο να φτάσει στην κατάκτηση της Euroleague

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Κώστας Σλούκας έκανε λόγο για ένα όνειρο που πρέπει να εκπληρωθεί. Ο Τόμας Γουόκαπ μίλησε για μια αγέλη που θα ταξιδέψει… πεινασμένη στο Κάουνας με στόχο να φτάσει στην κατάκτηση της Euroleague. Ο Ολυμπιακός αναχωρεί σήμερα το μεσημέρι για τη Λιθουανία, για να ολοκληρώσει τη δουλειά που ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες στο πρώτο τζάμπολ της διοργάνωσης και με στόχο το βράδυ της 21ης Μαΐου να τον βρει στην κορυφή της Ευρώπης.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα της τελευταίας στιγμής και οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν σαφώς πιο έτοιμοι και ψυχολογικά και αγωνιστικά σε σχέση με την περυσινή πρόκληση στο Βελιγράδι. Στο πλευρό τους θα έχουν 4.000 οπαδούς τους, αριθμός που δεν αποκλείεται να αυξηθεί καθώς Μονακό και Ρεάλ επέστρεψαν μέρος των εισιτηρίων που είχαν πάρει. Επίσης, όπως έγινε γνωστό, το Σάββατο 20 Μαΐου τόσο στο Κάουνας όσο και στο Βίλνιους θα στηθούν κάλπες προκειμένου οι Ελληνες φίλαθλοι που θα ταξιδέψουν στη Λιθουανία να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Οσον αφορά τους αντιπάλους του Ολυμπιακού, στην Μπαρτσελόνα ο Γιαν Βέσελι θα είναι κανονικά στην αποστολή, καθώς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση, ενώ αντίθετα, όπως είπε ο ίδιος ο τεχνικός της Ρεάλ, Τσους Ματέο, εκτός θα μείνει ο Βενσάν Πουαριέ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT