Τσάμπιονς Λιγκ: Διά… περιπάτου η Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό της Πόλης

Τσάμπιονς Λιγκ: Διά… περιπάτου η Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό της Πόλης

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί ο Κουρτουά να σταμάτησε δύο φορές τον Νο 1 κίνδυνο, Ερλινγκ Χάαλαντ, στα πρώτα 21 λεπτά του δεύτερου ημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Ρεάλ (1-1 το πρώτο ματς), όμως ο Μπερνάρντο Σίλβα ήταν πιο… εύστοχος και με δύο γκολ στο 23΄ και στο 37΄, ουσιαστικά τελείωσε την υπόθεση «πρόκριση» για την αγγλική ομάδα (τελικό σκορ 4-0).

Η Ρεάλ είχε δοκάρι με τον Κρος στο 35΄, αλλά το α΄ ημίχρονο είχε ένα… αφεντικό κι αυτό ήταν η Σίτι. Οι επιθετικές ενέργειες της στο α΄ μέρος ήταν 36-3, ενώ οι τελικές 13-1 και αυτοί οι αριθμοί δεν αφήνουν περιθώριο για οποιαδήποτε ανάλυση.

Στο β΄ ημίχρονο, η Ρεάλ μπήκε πιο επιθετικά, όμως η Σίτι γρήγορα ισορρόπησε την αναμέτρηση στην έδρα της, χωρίς να δεχθεί αξιόλογη ευκαιρία. Αντ’ αυτού, η ομάδα του Γκουαρδιόλα σφράγισε την αναμέτρηση στο 76΄, όταν σε γέμισμα στην περιοχή της Ρεάλ, ο Μιλιτάο έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και ο Αλβαρες στις καθυστερήσεις έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην πρόκριση.

Την ίδια ώρα, ημέρες 2010 ζουν στην Ιντερ, τη μεγάλη αντίπαλο της Σίτι στον τελικό της Κωνσταντινούπολης (10/6), ενθυμούμενοι τη σεζόν που επί Ζοζέ Μουρίνιο κατέκτησαν το Τσάμπιονς Λιγκ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT