Euroleague: Στον τελικό ο Ολυμπιακός – Σαρωτικός απέναντι στη Μονακό

Euroleague: Στον τελικό ο Ολυμπιακός – Σαρωτικός απέναντι στη Μονακό

Με... διαστημική απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός υπέταξε τη Μονακό με 76-62 στον ημιτελικό του Final 4 της Euroleague και σφράγισε το εισιτήριο για τον τελικό της Κυριακής

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον τελικό της Euroleague, με τρόπο πραγματικά… εκκωφαντικό, προκρίθηκε ο Ολυμπιακός για 9η φορά στην Ιστορία του, καθώς επικράτησε της Μονακό με 76-62 στον πρώτο ημιτελικό του Φάιναλ Φορ του Κάουνας και την Κυριακή (21/5) θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το 4ο τρόπαιο του στη διοργάνωση απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης ή την Μπαρτσελόνα.

Η «αναιμική» εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου και το -12 απέναντι στους Μονεγάσκους (29-41), μετατράπηκε σε… καταιγίδα στο δεύτερο ημίχρονο για τον Ολυμπιακό, που συμπαρέσυρε στο διάβα του τη Μονακό και την έριξε στο καναβάτσο.

Η καταπληκτική τρίτη περίοδος με επιμέρους σκορ 27-2 (!), άλλαξε τα πάντα κι οδήγησε τον Ολυμπιακό στον μεγάλο τελικό της Euroleague.

Τρομερή εμφάνιση απ’ τον MVP της κανονικής περιόδου Σάσα Βεζένκοφ που «σταμάτησε» στους 19 πόντους και στα 6 ριμπάουντ, καθοριστικός στις στιγμές που η μπάλα «έκαιγε» κι ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων», Κώστας Παπανικολάου με 15 πόντους (8ρ.) και πολλά μεγάλα καλάθια στο τρίτο δεκάλεπτο.

Τα δεκάλεπτα: 14-20, 29-41, 56-43, 76-62

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT