Φρενίτιδα με Μέσι σε ΗΠΑ, ΜΜΕ, οπαδούς

Φρενίτιδα με Μέσι σε ΗΠΑ, ΜΜΕ, οπαδούς

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρώτο θέμα στα ξένα ΜΜΕ και τα social media παγκοσμίως αποτελεί η είδηση ότι ο Λιονέλ Μέσι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιντερ Μαϊάμι, με μια δαιδαλώδη συμφωνία, με την καθοριστική συμμετοχή εταιρειών κολοσσών όπως η Apple TV και η Adidas, που επιτρέπουν στον Αργεντινό σούπερ σταρ να αποκτήσει ακόμη και δική του ομάδα στο MLS όταν σταματήσει το ποδόσφαιρο!

Επικρατεί φρενίτιδα και δημιουργείται μια τεράστια ευκαιρία να εκτιναχθεί στα ύψη η δημοφιλία του ποδοσφαίρου στις ΗΠΑ, βάζοντας πολύ δυναμικά στο παιχνίδι την πιο μεγάλη αθλητική και οικονομική δύναμη του κόσμου, έναν γίγαντα που παρά τις προσπάθειες δεκαετιών, παραμένει κοιμώμενος στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα σε λίγες ώρες από την αναγγελία της είδησης, οι ακόλουθοι της Ιντερ Μαϊάμι στο Instagram πενταπλασιάστηκαν (από 1 εκατ. έφτασαν τα 5 εκατ.), ενώ οι τιμές των εισιτηρίων όλων των εντός και εκτός έδρας αγώνων της εκτινάχθηκαν στα ύψη.

Τα πιο φθηνά πωλούνται 186 δολάρια από μόλις 29 δολάρια που κόστιζαν πριν από λίγες ώρες και τα πιο ακριβά έχουν φθάσει τα 10.000 δολάρια, με τις τάσεις να είναι αυξητικές!

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT