Νικ Κυργιος: Σκεφτόμουν αν ήθελα πραγματικά να αυτοκτονήσω

Νικ Κυργιος: Σκεφτόμουν αν ήθελα πραγματικά να αυτοκτονήσω

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας αποκαλύπτει ένα προσωπικό δράμα στη σειρά ντοκιμαντέρ «Break Point» του Netflix

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το δικό του, προσωπικό δράμα αποκαλύπτει ο Νικ Κύργιος στο επεισόδιο «Break Point» του Netflix.

«Έπινα, έκανα χρήση ναρκωτικών, είχα χάσει τη σχέση μου με την οικογένειά μου, έδιωξα όλους τους στενούς μου φίλους μακριά», τονίζει ο Ελληνοαυστραλός τενίστας.

«Σκεφτόμουν αν ήθελα πραγματικά να αυτοκτονήσω. Έχασα στον 2ο γύρο του Wimbledon από τον Ναδάλ. Ξύπνησα μετά τον αγώνα και ο πατέρας μου ήταν στο κρεβάτι και έκλαιγε. Αυτό ήταν βαρύ για μένα. Έλεγα ότι δεν μπορώ να συνεχίσω να το κάνω αυτό. Κατέληξα σε ψυχιατρική πτέρυγα στο Λονδίνο για να λύσω τα προβλήματά μου. Είμαι περήφανος που λέω ότι έχω αλλάξει και έχω μια εντελώς διαφορετική οπτική για τα πάντα, δεν θεωρώ ούτε μια στιγμή δεδομένη. Είπα στον εαυτό μου: “Θέλω να μπορέσεις να αξιοποιήσεις πλήρως τις δυνατότητές σου και να χαμογελάσεις. Αυτή η ζωή είναι όμορφη”», τόνισε και πρόσθεσε: «Αυτή την πίεση, δεν μπορούσα να την αντιμετωπίσω. Μισούσα το είδος του ανθρώπου που ήμουν. Έπινα, έκανα χρήση ναρκωτικών, είχα χάσει τη σχέση μου με την οικογένειά μου, έδιωξα όλους τους στενούς μου φίλους μακριά. Θα μπορούσες να πεις ότι πονούσα. Όλο το χέρι μου ήταν καλυμμένο με ουλές. Γι’ αυτό φόρεσα το μανίκι. Για να τα καλύψω όλα».

Ο Νικ Κύργιος, ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα στο γόνατο, την περασμένη Τρίτη ηττήθηκε από τον Κινέζο Ουίμπινγκ Βου με 7-5, 6-3 στον 1ο γύρο του τουρνουά στη Στουτγάρδη. Τα έβαλε ξανά με τον διαιτητή της αναμέτρησης, αυτή τη φορά για τις… πετσέτες που δεν του άρεσαν και ήθελε να τις αλλάξουν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT