Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση στον τέταρτο τελικό του ΝΒΑ

Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση στον τέταρτο τελικό του ΝΒΑ

«Οι κατηγορίες είναι ψευδείς. Ο κ. ΜακΓκρέγκορ δεν θα εκφοβιστεί» ανέφερε ο δικηγόρος του. 

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ιρλανδός πρωταθλητής πολεμικών τεχνών, Κόνορ ΜακΓκρέγκορ κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση στη διάρκεια των τελικών του ΝΒΑ στο Μαϊάμι. 

Σε νομικό έγγραφο όπου περιγράφονται οι κατηγορίες, αναφέρεται ότι η φερόμενη επίθεση έλαβε χώρα σε μια τουαλέτα του Kaseya Center.

Σύμφωνα με την Αριελ Μίτσελ, δικηγόρο της καταγγέλλουσας, η πελάτισσά της βρισκόταν στο γήπεδο για να παρακολουθήσει το Game 4 των Νάγκετς κόντρα στους Χιτ, στις 9 Ιουνίου. 

Σύμφωνα με την καταγγελία, τη γυναίκα δια της βίας έσυραν οι σωματοφύλακες του 34χρονου στις ανδρικές τουαλέτες όπου της επιτέθηκε σεξουαλικά ο ΜακΓκρέγκορ. 

Όπως αναφέρεται στο νομικό έγγραφο, η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει κάποια στιγμή, αλλά επέστρεψε για να πάρει την τσάντα της που είχε ξεχάσει και κρατούσαν οι άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του πρωταθλητή του UFC. 

Μάλιστα, όπως υποστηρίζει η Μίτσελ, έχει στην κατοχή της βίντεο που παρουσιάζει μέρος της φερόμενης επίθεσης. 

H πλευρά του ΜακΓκρέγκορ αρνείται τις κατηγορίες. «Οι κατηγορίες είναι ψευδείς. Ο κ. ΜακΓκρέγκορ δεν θα εκφοβιστεί» ανέφερε ο δικηγόρος του. 

Την υπόθεση έχει αναλάβει το αστυνομικό τμήμα του Μαϊάμι. 

«Πρόκειται για έρευνα σε εξέλιξη, συνεπώς δεν μπορούν να αποκαλυφθούν περαιτέρω πληροφορίες αυτή τη στιγμή» ανέφερε εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας. 

Η εμφάνιση του ΜακΓκρέγκορ στον αγώνα των τελικών ήταν ήδη επεισοδιακή, καθώς στο ημίχρονο και στο πλαίσιο υποτιθέμενου διαφημιστικού για την προώθηση σπρέι για τον πόνο, ο 34χρονος γρονθοκόπησε τη μασκότ των Χιτ, με αποτέλεσμα ο άνδρας κάτω από τη στολή να καταλήξει στο νοσοκομείο. 

Πηγή: BBC

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT