Δεδομένη η συμφωνία του ΠΑΟ με τον Τζούριτσιτς

Δεδομένη η συμφωνία του ΠΑΟ με τον Τζούριτσιτς

Σε πολλά ταμπλό θα παίξει μπάλα αυτή την εβδομάδα ο Παναθηναϊκός, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου

1' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε πολλά ταμπλό θα παίξει μπάλα αυτή την εβδομάδα ο Παναθηναϊκός, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Με την προετοιμασία να συνεχίζεται στο Κορωπί μέχρι την ερχόμενη Κυριακή που η ομάδα θα πάει στην Αυστρία (25/6-10/7), οι «πράσινοι» περιμένουν άλλη μία σημαντική μεταγραφική ενίσχυση με την απόκτηση του Φίλιπ Τζούριτσιτς. Η συμφωνία με τον 31χρονο Σέρβο μεσοεπιθετικό θεωρείται δεδομένη και δεν απομένει παρά να λύσει το συμβόλαιό του με τη Σαμπντόρια, βάσει ενός όρου του συμβολαίου του που του δίνει το δικαίωμα να μείνει ελεύθερος σε περίπτωση υποβιβασμού της ομάδας. Οι Ιταλοί δεν έχουν λόγο στη μεταγραφή. Θα εισπράξουν ένα μικρό ποσό που προβλέπει η ρήτρα και θα τον αφήσουν ελεύθερο.

Ο Τζούριτσιτς θα ολοκληρώσει σήμερα τις υποχρεώσεις του με την εθνική Σερβίας με το παιχνίδι κόντρα στη Βουλγαρία και θα υπογράψει διετές συμβόλαιο, με συνολικές αποδοχές περίπου 2,4 εκατ. ευρώ. Οπως όλοι οι διεθνείς, αναμένεται να πάρει έξτρα άδεια από τον Γιοβάνοβιτς και θα ενσωματωθεί στην αποστολή στην Αυστρία, όπου οι «πράσινοι» έκλεισαν και το 5ο φιλικό τους, με αντίπαλο στις 30/6 τη Ρογκάσκα, νεοφώτιστη στην α΄ κατηγορία Σλοβενίας.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κλείσει άμεσα και την απόκτηση έμπειρου κεντρικού αμυντικού, για να τον έχει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο Γιάννης Παπαδημητρίου έχει ξεχωρίσει 2-3 ενδιαφέρουσες περιπτώσεις και περιμένει την τελική επιλογή του Γιοβάνοβιτς ώστε να κλείσει τις διαπραγματεύσεις. Ανοικτό παραμένει και το θέμα του Μπερνάρ. Ο Βραζιλιάνος ζήτησε παραπάνω άδεια για προσωπικούς λόγους και παρότι δεν την πήρε ειδοποίησε απλώς ότι θα έρθει στην Αθήνα στις αρχές αυτής της εβδομάδας. Τον περιμένει, φυσικά, τσουχτερό πρόστιμο, ανάλογο του πολύ υψηλού συμβολαίου του, ενώ δεν αποκλείεται να τεθεί (από τον ίδιο) και θέμα επιστροφής του στη Βραζιλία, όπου υπάρχουν 2-3 ομάδες που ενδιαφέρονται. Εχει όμως ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο ύψους 2,5 εκατ. ευρώ με τον Παναθηναϊκό κι αυτό είναι «αγκάθι».

Οι «πράσινοι» περιμένουν να μάθουν αύριο ποια από τις Γκενκ ή Ντνίπρο θα αντιμετωπίσουν στον β΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Αύριο θα παρουσιαστεί και η νέα φανέλα της ομάδας με την επισημοποίηση της επιστροφής της στην Adidas μετά το 2015. Σύνθημα της καμπάνιας θα είναι «Return to glory», δηλαδή «Επιστροφή στη δόξα». Αυτή την εβδομάδα αναμένεται να υπάρξουν ανακοινώσεις σχετικά με τις κάρτες διαρκείας της νέας περιόδου.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT