Κρίμα το γκολ, κρίμα κι ο σούπερ πανηγυρισμός (βίντεο)

Κρίμα το γκολ, κρίμα κι ο σούπερ πανηγυρισμός (βίντεο)

Αδοξο τέλος στο ιδιαίτερο πανηγύρι των Παναμέζων έδωσε ο διαιτητής

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Παναμάς πέτυχε ένα εξαιρετικής ομορφιάς τέρμα στον μικρό τελικό του Concacaf Nations League τα ξημερώματα της Δευτέρας, ώρα Ελλάδος, κόντρα στο Μεξικό, και πανηγύρισε με πολύ ιδιαίτερο τρόπο που έκανε και τους Αμερικανούς σχολιαστές να τον θαυμάσουν. Μόνο που το γκολ λίγη ώρα μετά ακυρώθηκε…

Το Μεξικό προηγείτο με 1-0 στον αγώνα που θα έκρινε την τρίτη θέση στη διοργάνωση των εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου της Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής το βράδυ της Κυριακής ώρα ΗΠΑ όπου και διεξαγόταν το παιχνίδι.

Ηταν το 54ο λεπτό όταν ο Παναμάς – ανερχόμενη δύναμη στο ποδόσφαιρο της Κεντρικής Αμερικής – κέρδισε ένα φάουλ από τα δεξιά. Η εκτέλεση έφερε την μπάλα στην καρδιά της μεξικανικής άμυνας και ο αρχηγός των Παναμέζων, Ανίμπαλ Γοδόι στόπαρε την μπάλα με το στήθος πριν εξαπολύσει ένα ανάποδο ψαλίδι που πήγε κατευθείαν στα δίχτυα του εμβρόντητου Οτσόα, του βετεράνου τερματοφύλακα του Μεξικού.

Εκστασιασμένος από το γκολ της ισοφάρισης και τον τρόπο που το πέτυχε, ο Γοδόι έτρεξε να πανηγυρίσει στο σημαιάκι του κόρνερ, κάθισε στο χορτάρι και κάλεσε τους συμπαίκτες του να παραταχθούν πίσω του, σε έναν πανηγυρισμό εμφανώς… δουλεμένο στην προπόνηση: Ο αρχηγός έκανε ότι κωπηλατεί, και τον ακολούθησαν τουλάχιστον 8-9 συμπαίκτες του, όλοι κωπηλατώντας σαν να βρίσκονται στην ίδια λέμβο.

Το… πάρτι όμως των Παναμέζων χάλασε ο διαιτητής, που μερικά δευτερόλεπτα αργότερα, προφανώς κατόπιν συνεννόησης με τον βιντεοδιαιτητή (VAR) ακύρωσε το γκολ διότι άλλος παίκτης βρισκόταν σε θέση οφσάιντ και κρίθηκε ότι εμπόδιζε την ορατότητα του τερματοφύλακα Οτσόα.

Η απογοήτευση των παικτών του Παναμά ήταν μεγάλη, και δεν ξαναπέτυχαν γκολ κατά τη διάρκεια του αγώνα. Το Μεξικό νίκησε 1-0 και πήρε την τρίτη θέση στο τουρνουά που κατέκτησαν οι ΗΠΑ

Πηγή: CBS, CNN

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT