Οι Kyklades Maritime κατέκτησαν το Commercial Cup

Επικράτησαν του Deree στον τελικό με 71-48. MVP αναδείχθηκε ο αρχηγός της ομάδας, Κούρταλης Νικόλαος

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H ομάδα της Kyklades Maritime έφτασε στο τέλος της διαδρομής κατακτώντας το Commercial Cup, με αντίπαλο το Deree και τελικό σκορ 71-48. MVP αναδείχθηκε ο αρχηγός της, Κούρταλης Νικόλαος.

Στην αρχή του αγώνα οι παίκτες και των δύο πλευρών επέλεξαν άμυνα ζώνης. Οι Kyklades Maritime αποδείχθηκαν πιο αποτελεσματικές αφού στα πρώτα 5 λεπτά ήταν μπροστά στο σκορ με 10-3. Στη συνέχεια, διατηρώντας υψηλά επίπεδα απόδοσης, αύξησαν το προβάδισμά τους για να κλείσουν την πρώτη περίοδο με σκορ 18-7.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτες του Deree απάντησαν με ενέργεια στο παρκέ, ασκώντας πίεση και βγαίνοντας στον αιφνιδιασμό, με τη διαφορά να πέφτει στο 19-12 στα μισά της περιόδου και το ημίχρονο βρήκε τις Kyklades Maritime να προηγούνται με 30-25.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, το σκηνικό παρέμεινε ίδιο με τις ομάδες να κάνουν μεγάλη προσπάθεια και να επενδύουν στην καλή επιθετική τους λειτουργία για την κατάκτηση του κυπέλλου. Οι παίκτες της Kyklades Maritime, αύξησαν τη διαφορά στους 9 πόντους στο 25ο λεπτό του αγώνα με την τρίτη περίοδο να τελειώνει με σκορ 50-36.

Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα η άμυνα του Deree έχασε εντελώς τη συνοχή της και 5 λεπτά πριν από τη λήξη, ουσιαστικά όλα είχαν κριθεί με τον πίνακα του σκορ να γράφει 61-39. Στα επόμενα λεπτά του αγώνα καμία από τις 2 ομάδες δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια τιμώντας τη διοργάνωση και τους θεατές που παρευρέθηκαν για να τους στηρίξουν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT