Ενα από τα καλύτερα δίδυμα σέντερ στον Ολυμπιακό

Ενα από τα καλύτερα δίδυμα σέντερ στον Ολυμπιακό

1' 56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με επιτυχία την προσπάθεια επιστροφής του Νίκολα Μιλουτίνοφ και δημιουργεί πλέον ένα από τα πιο υποσχόμενα δίδυμα σέντερ, τουλάχιστον, των τελευταίων ετών στην Ευρωλίγκα.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο Σέρβος σέντερ τόνισε μεταξύ άλλων: «Για εμένα ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου. Δεν ήξερα πώς θα εξελισσόταν η καριέρα μου στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, δεν ήξερα τι θα συναντούσα εκεί, αλλά ήμουν σίγουρος πως μια μέρα θα γυρνούσα στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό. Και είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα. Ο Φαλ έκανε δύο σπουδαίες σεζόν με τον Ολυμπιακό. Είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαστε συμπαίκτες. Τώρα το αν θα είμαστε το καλύτερο δίδυμο ψηλών στην Ευρώπη, θα πρέπει να το αποδείξουμε με τη δουλειά μας, με τα λόγια δεν γίνεται τίποτα».

Φαλ, Μιλουτίνοφ αλλάζουν επίπεδο τους «ερυθρολεύκους» – Αταμάν: Γι’ αυτό είπα «ναι» στον Παναθηναϊκό.

Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» επικεντρώνονται στους Βεζένκοφ και Σλούκα (πληροφορίες από Τουρκία μιλούν για στενό πρέσινγκ από τη Φενέρ), την ώρα που δημοσίευμα στην Ισπανία αναφέρει πως ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος βρίσκεται κοντά στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Παναθηναϊκός, ύστερα από την απόκτηση του Μωραΐτη και του Κώστα Αντετοκούνμπο, αναμένει θετική εξέλιξη, με τον Βιλντόζα και στοχεύει στον Κέβιν Πάντερ με πρόταση ύψους 2 εκατ. ευρώ ετησίως για 2+1 χρόνια, την καλύτερη προσφορά που έχει στα χέρια του ο 30χρονος γκαρντ. Για τους «πράσινους» παραμένουν σε πρώτο πλάνο και οι Λεσόρ και Εξουμ, ενώ αναμένουν και την απόφαση του Παπαγιάννη.

Ο νέος προπονητής των εξάκις πρωταθλητών Ευρώπης, Εργκίν Αταμάν, μίλησε στην εφημερίδα Fanatik της πατρίδας του, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Οταν πήγα στην Εφές, είχα βάλει στο στόχαστρο τη Φενέρμπαχτσε με τον Ομπράντοβιτς. Εφτιαξα ομάδα σύμφωνα με τον ίδιο. Γιατί; Επειδή η Φενέρμπαχτσε ήταν μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη εκείνη την εποχή. Το ίδιο ισχύει και για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα στην οποία βασίζω την ομάδα μου είναι ο Ολυμπιακός. Στην πρώτη μου συνάντηση με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο ήταν ότι είχε ένα μήνυμα. Μου είπε: “Είσαι ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην Ευρώπη τα τελευταία 4 χρόνια, αλλά υπάρχουν άλλοι 5-6 προπονητές στο επίπεδό σου. Ηρθα σε σένα για τις ηγετικές σου ικανότητες. Πρέπει να βάλουμε… φωτιά εδώ. Εδώ και δύο χρόνια δεν καταφέραμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Γι’ αυτό χρειάζομαι κάποιον σαν εσένα. Κάνε ό,τι θες, φέρε όποιον θες στην ομάδα, έχουμε προϋπολογισμό”. Και εκεί συμφώνησα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT