«Πράσινος» για τρία χρόνια ο Βιλντόζα

«Πράσινος» για τρία χρόνια ο Βιλντόζα

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Λούκα Βιλντόζα είναι από χθες και επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού για τα επόμενα 3 χρόνια, επιβεβαιώνοντας τα ρεπορτάζ που τον ήθελαν να αγωνίζεται τη νέα χρονιά στους «πράσινους».

Ο 27χρονος Αργεντινός γκαρντ (1,91) αγωνίστηκε πέρυσι στον Ερυθρό Αστέρα και σε 29 ματς στην Ευρωλίγκα είχε κατά μέσον όρο 12,6 πόντους, 3,9 ασίστ, 2,5 ριμπάουντ και 1,4 κλέψιμο. Με την εθνική Αργεντινής κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα λάβει μέρος σε πολύ δυνατό τουρνουά που θα γίνει στη Ρόδο στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή των Παρτιζάν, Φενέρμπαχτσε και Μακάμπι.

Προ των πυλών ο Γουίλιαμς-Γκος για τον Ολυμπιακό – Παρουσιάζει τον νέο προπονητή της Χουάν Πλάθα, η ΑΕΚ.

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό, ύστερα από τη σεζόν 2018-19, βρίσκεται ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος. Ο 28χρονος Αμερικανός γκαρντ έμεινε ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης και αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους», ενισχύοντας την περιφέρεια των πρωταθλητών. Θα είναι η δεύτερη μεταγραφή για τη νέα σεζόν ύστερα από αυτή του Νίκολας Μιλουτίνοφ. Στη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες, ο πρώην παίκτης της «βασίλισσας» είχε 7,4 πόντους, 1,8 ασίστ και 1,3 ριμπάουντ μέσο όρο στη Euroleague.

Στην ΑΕΚ, ο νέος προπονητής της Χουάν Πλάθα ήρθε την Αθήνα και σήμερα θα παρουσιαστεί από την ΚΑΕ, μέσω συνέντευξης Τύπου που έχουν προγραμματίσει οι «κιτρινόμαυροι».

Στον ΠΑΟΚ επέστρεψε ύστερα από 9 χρόνια ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, με την «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ να ανακοινώνει την απόκτησή του για τα επόμενα δύο έτη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT