Αυξάνεται ο βαθμός δυσκολίας για ΠΑΟ

Την ευκαιρία να βρουν ρυθμό απέναντι σε μια καλύτερη ομάδα σε σχέση με την (3ης κατηγορίας Αυστρίας) Βίνερ Βικτόρια που αντιμετώπισαν τη Δευτέρα, θα έχουν απόψε (19.00) οι παίκτες του Παναθηναϊκού, στο 2ο παιχνίδι προετοιμασίας τους επί αυστριακού εδάφους με αντίπαλο τη Ρογκάσκα

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ευκαιρία να βρουν ρυθμό απέναντι σε μια καλύτερη ομάδα σε σχέση με την (3ης κατηγορίας Αυστρίας) Βίνερ Βικτόρια που αντιμετώπισαν τη Δευτέρα, θα έχουν απόψε (19.00) οι παίκτες του Παναθηναϊκού, στο 2ο παιχνίδι προετοιμασίας τους επί αυστριακού εδάφους με αντίπαλο τη Ρογκάσκα.

Πρόκειται για την ομάδα που τερμάτισε 1η στο πρωτάθλημα 2ης κατηγορίας Σλοβενίας και πήρε την άνοδο για την 1η κατηγορία, σε ένα επίπεδο σαφώς κατώτερο των «πρασίνων» αλλά αρκετά ικανοποιητικό γι’ αυτή τη φάση της προετοιμασίας τους.

Με τον Τζούρισιτς να παίρνει δύο ημέρες παραπάνω άδεια από τους υπόλοιπους και να αναμένεται να κάνει σήμερα το πρωί την πρώτη του προπόνηση, όλοι οι διεθνείς του Παναθηναϊκού έχουν ενσωματωθεί ήδη στην ομάδα και έχουν ξεκινήσει προετοιμασία.

Το αν θα πάρουν χρόνο συμμετοχής στο αποψινό φιλικό θα το αποφασίσει ο Γιοβάνοβιτς, ανάλογα με την εικόνα που έχει δείξει ο καθένας τους στις πρώτες προπονήσεις. Η UEFA ανακοίνωσε το πρόγραμμα των αγώνων με την Ντνίπρο-1, με το πρώτο παιχνίδι να ορίζεται για τις 25 Ιουλίου (20.00) στο Κόζιτσε της Σλοβακίας και η ρεβάνς την 1η Αυγούστου (20.30) στη Λεωφόρο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT