Oριστικά στις 18 Αυγούστου η πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ

Oριστικά στις 18 Αυγούστου η πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ

Την Παρασκευή 18 Αυγούστου –όπως είχε προγραμματίσει και η Σούπερ Λιγκ 1– θα πραγματοποιηθεί η σέντρα του νέου πρωταθλήματος

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την Παρασκευή 18 Αυγούστου –όπως είχε προγραμματίσει και η Σούπερ Λιγκ 1– θα πραγματοποιηθεί η σέντρα του νέου πρωταθλήματος. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου και η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ενέκριναν την αρχική απόφαση του συνεταιρισμού και έτσι η σεζόν 2023-24 αναμένεται να ξεκινήσει χωρίς καθυστερήσεις που είχαν παρατηρηθεί άλλες χρονιές. Η ομοσπονδία όρισε για τις 18 Μαΐου 2024 τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, χωρίς φυσικά να έχει ληφθεί ακόμη απόφαση για την έδρα. Αλλωστε νωπά είναι τα όσα κωμικοτραγικά συνέβησαν με τον φετινό τελικό, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο κεκλεισμένων των θυρών. Το θέμα θα συζητηθεί και στην επόμενη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής, με το ενδεχόμενο του διπλού τελικού να είναι πολύ πιθανό. Σήμερα το πρωί (10.00) θα διεξαχθεί η ετήσια Γ.Σ. της ΕΠΟ, στην οποία το «παρών» θα δώσει και η ΟΔΠΕ (Ομοσπονδία Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας). Στη χθεσινή εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε κατά της ΕΠΟ, με την οποία ζητούσε την έκπτωση των μελών της, το πρωτοδικείο αποφάσισε η ΕΠΟ να την εντάξει ως μέλος της μέχρι τον Οκτώβριο του 2023, με την προϋπόθεση ότι η ΟΔΠΕ θα τροποποιήσει το καταστατικό της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT