Φενέρμπαχτσε καλεί Σλούκα

Πρόταση ύψους 4 εκατ. ευρώ – Θα μιλήσει πρώτα με Ολυμπιακό ο παίκτης

2' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μια ηχηρή πρόταση ύψους 4 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια άνοιξε η Φενέρμπαχτσε τον δρόμο της επιστροφής του Κώστα Σλούκα στην Πόλη!

Το μέχρι πρότινος φιλολογικό ενδιαφέρον της πήρε επίσημη μορφή και η πλευρά του διεθνούς γκαρντ πιέζεται να πάρει γρήγορα αποφάσεις, καθώς πολλές ομάδες της Ευρωλίγκας είναι σε διαδικασία ανασύνταξης και δεν έχουν την πολυτέλεια της υπομονής.

Ο Σλούκας ενημέρωσε την τουρκική ομάδα ότι δεν θα καθυστερήσει να απαντήσει, αλλά θα χρειαστεί πρώτα να μιλήσει με τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Αυτές τις ημέρες κάνει διακοπές στη Σαρδηνία και εκτιμάται ότι το κρίσιμο ραντεβού με τους αδελφούς Αγγελόπουλους θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα, με το «αγκάθι» να μην είναι οικονομικής φύσεως, αλλά ο ρόλος που θα έχει στην ομάδα, κάτι που είναι ήδη γνωστό εδώ και αρκετούς μήνες. Ο διεθνής γκαρντ ζητάει περισσότερο χρόνο και ευθύνες, που ο Μπαρτζώκας δεν εμφανίζεται διατεθειμένος να του τα προσφέρει…

Ανατροπή με Πάντερ

Το όνομα του Σλούκα είναι πλέον στη λίστα και της Μπαρτσελόνα, μετά την είδηση-σοκ ότι ο Κέβιν Πάντερ αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει την προφορική συμφωνία που είχε μαζί της προκειμένου να παραμείνει στην Παρτίζαν, η οποία έκανε ρελάνς την τελευταία στιγμή και κάλυψε τις οικονομικές απαιτήσεις του με ένα διετές συμβόλαιο ύψους 4 εκατ. ευρώ! Οι «μπλαουγκράνα» θα περιμένουν την απόφαση του Σλούκα σχετικά με το μέλλον του στον Ολυμπιακό και θα κινηθούν γρήγορα γιατί κινδυνεύουν να ξεμείνουν από γκαρντ, ενώ παράλληλα προέκυψε και νέο ζήτημα στην περιφέρειά τους.

Λαπροβίτολα και ΠΑΟ

Ενα δημοσίευμα της «Mundo Deportivo» αποκαλύπτει ότι ο Λαπροβίτολα θέλει να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα και εμφανίζει τον Παναθηναϊκό πρόθυμο να τον ικανοποιήσει οικονομικά και να καλύψει τις 600.000 ευρώ της ρήτρας του για να τον αποκτήσει! Οι «πράσινοι» επιβεβαιώνουν ότι έκαναν μια ερώτηση την περασμένη εβδομάδα, αλλά δεν προχώρησαν γιατί εκτιμούν ότι με τα ίδια χρήματα μπορούν να βρουν καλύτερες λύσεις.

• Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει με τις Μπάγερν, Εφές και Παρτίζαν για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» (23-24/9) στο ΟΑΚΑ.

• Ο Ολυμπιακός θα παίξει (22-23/9) στο τουρνουά της Κύπρου με τις Μακάμπι, Ερυθρό Αστέρα και Ζαλγκίρις.

Με play-in και ίδιες ομάδες η Ευρωλίγκα

Τον δρόμο του ΝΒΑ με τη θέσπιση play-in στο τέλος της κανονικής περιόδου θα ακολουθήσει από τη νέα περίοδο και η Ευρωλίγκα. Δεν θα αλλάξει μεν ο αριθμός των 18 ομάδων (παραμένουν οι ίδιες με πέρυσι), ούτε η διαδικασία του φάιναλ φορ, αλλά θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις στον τρόπο επιλογής των 8 ομάδων που θα συνεχίζουν στα play-off. Στο εξής, απευθείας πρόκριση στα play-off θα εξασφαλίζουν μόνο οι 6 πρώτες ομάδες της κανονικής περιόδου. Οσες τερματίσουν στις θέσεις 7 έως 10 θα παίξουν στα play-in, όπου ο 7ος θα αντιμετωπίσει τον 8ο και ο 9ος τον 10ο σε μονό αγώνα που θα γίνει στην έδρα των ομάδων με την υψηλότερη θέση. Ο νικητής του ζευγαριού 7-8 προκρίνεται απευθείας στα play-off, ενώ ο ηττημένος θα έχει άλλη μία ευκαιρία, σε μονό εντός έδρας αγώνα με τον νικητή του ζευγαριού 9-10. Νέος υπεύθυνος διαιτησίας ορίστηκε ο Ντάνι Ιερεθουέλο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT