Ολυμπιακός: Θολό τοπίο με Σλούκα

Aκαρπη η συνάντηση του 33χρονου γκαρντ με τους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η απόφαση του Σάσα Βεζένκοβ να κάνει το άλμα για το ΝΒΑ συνεχίζοντας την καριέρα του στους Σακραμέντο Κινγκς αποτέλεσε το πρώτο χαμένο στοίχημα για τον Ολυμπιακό της νέας περιόδου. Ο MVP της Ευρωλίγκας της περασμένης σεζόν, ύστερα από πέντε χρόνια στον Πειραιά, δεν θα βρίσκεται στο ρόστερ της σεζόν 2023-2024, όμως εξαιρετικά αμφίβολο είναι αν σε αυτό θα συμπεριλαμβάνεται και ο δεύτερος πιο επιδραστικός παίκτης των «ερυθρολεύκων», ο Κώστας Σλούκας.

Ο 33χρονος διεθνής γκαρντ συναντήθηκε χθες για παραπάνω από τέσσερις ώρες με τους αδελφούς Αγγελόπουλους, ωστόσο λευκός καπνός δεν βγήκε από το ραντεβού τους. Το αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον Πειραιά θα καθοριστεί τις επόμενες ημέρες, αφού πρώτα σταθμιστούν διάφορες παράμετροι και ενδεχομένως γίνει και νέο τετ α τετ. Δεν είναι τόσο το οικονομικό σκέλος που απασχολεί τον παίκτη όσο το γεγονός πως ζητάει να ξεκαθαριστεί ο ρόλος που θα έχει στην ομάδα, ο χρόνος συμμετοχής του αλλά και οι σχέσεις του με τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Είναι ευνόητο πως οι ιδιοκτήτες της ομάδας δεν θα μπορούσαν να παρέμβουν στον βαθμό που θα ήθελε ο παίκτης στα αγωνιστικά θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας του προπονητή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως του ξεκαθάρισαν ότι τον θεωρούν σημαντικό κεφάλαιο για την ομάδα, δεσμεύτηκαν πως θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να παραμείνει, αλλά παράλληλα του διεμήνυσαν πως τον πρώτο λόγο στον καθορισμό του αγωνιστικού πρότζεκτ έχει μόνο ο προπονητής, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει.

Στην περίπτωση που και ο Σλούκας αποχωρήσει (έχει προτάσεις από Φενέρμπαχτσε, Μπαρτσελόνα, Αρμάνι, Παρτιζάν), τότε σε συνδυασμό και με το κενό του Βεζένκοβ ο Ολυμπιακός καλείται να βρει τις απαιτούμενες λύσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT