Ποδόσφαιρο: Ο Κάρλο Αντσελότι αναλαμβάνει την εθνική Βραζιλίας το 2024

Ποδόσφαιρο: Ο Κάρλο Αντσελότι αναλαμβάνει την εθνική Βραζιλίας το 2024

Δεν έχουν ανακοινωθεί λεπτομέρειες της συμφωνίας της ομοσπονδίας με τον πολύπειρο προπονητή

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Κάρλο Αντσελότι θα αναλάβει την εθνική Βραζιλίας από το 2024, ανακοίνωσε την Τρίτη ο επικεφαλής της Βραζιλιάνικης Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (CBF) Ετζνάλντου Ροντρίγκεζ.

Μέχρι τότε, υπηρεσιακός προπονητής της εθνικής ομάδας θα είναι ο προπονητής της Φλουμινένσε, Φερνάντου Ντίνιζ, ο οποίος θα συνδυάσει τις δύο θέσεις.

«Το στυλ παιχνιδιού αυτού του προπονητή μοιάζει ακόμη και με το στυλ του προπονητή που θα πάρει αυτή τη θέση στο Κόπα Αμέρικα – τον Αντσελότι», είπε ο κ. Ροντρίγκεζ, σχολιάζοντας την υπογραφή μονοετούς συμβολαίου με τον Ντίνιζ. όπως αναφέρει το CNN Brasil. Το προσεχές Κόπα Αμέρικα θα διεξαχθεί τον Ιούνιο και Ιούλιο του 2024.

Δεν έχουν ανακοινωθεί λεπτομέρειες της συμφωνίας της ομοσπονδίας με τον πολύπειρο προπονητή της Ρεάλ.

Προηγουμένως, τα ΜΜΕ ανέφεραν ότι η CBF είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με τον κ. Αντσελότι ότι θα αναλάμβανε προπονητής της εθνικής Βραζιλίας το 2024, αλλά αυτό δεν επιβεβαιώθηκε επίσημα λόγω του τρέχοντος συμβολαίου του Ιταλού με τον ισπανικό σύλλογο.

Στις 9 Δεκεμβρίου 2022, ο Τίτε ανακοίνωσε την παραίτησή του από προπονητής της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας, όπου βρισκόταν από το 2016. Ο Βραζιλιάνος προπονητής αποχώρησε από το πόστο μετά την ήττα στον προημιτελικό αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ από τους Κροάτες στα πέναλτι.

Ο Ραμόν Μενέζες είχε αναλάβει προσωρινός προπονητής από τις 15 Φεβρουαρίου.

Πηγή: Reuters, TASS

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT