Ακόμη ένα επιτυχημένο τεστ για τον Παναθηναϊκό

Ακόμη ένα επιτυχημένο τεστ για τον Παναθηναϊκό

Την τέταρτη συνεχόμενη φιλική του νίκη πέτυχε χθες ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε με 1-0 της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, χάρη σε γκολ του νεαρού Καλοσκάμη, έπειτα από ασίστ του Μπερνάρ στο 39΄

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την τέταρτη συνεχόμενη φιλική του νίκη πέτυχε χθες ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε με 1-0 της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, χάρη σε γκολ του νεαρού Καλοσκάμη, έπειτα από ασίστ του Μπερνάρ στο 39΄. Στα πρώτα 45 λεπτά ο Παναθηναϊκός είχε καλή εικόνα και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους Βουλγάρους. Αντίθετα, στο δεύτερο μέρος οι «πράσινοι» έβγαλαν κούραση, κάτι που φάνηκε και από το γεγονός ότι δεν δημιούργησαν καμιά ευκαιρία, ενώ από την άλλη η ΤΣΣΚΑ αν και απείλησε δεν κατάφερε να φτάσει σε κάποιο γκολ. «Μπορούσαμε να φανούμε πιο επικίνδυνοι, αν και είχαμε καλά διαστήματα στο παιχνίδι», ανέφερε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λοντίγκιν (64΄ Ξενόπουλος), Βαγιαννίδης (62΄ Κώτσιρας), Σένκεφελντ (20΄ λ.τ. Σιδεράς, 79΄ Μάγκνουσον), Φικάι (71΄ Κάτρης), Χουάνκαρ (71΄ Μλαντένοβιτς), Ρούμπεν (71΄ Τσόκαϊ), Κλεϊνχέισλερ (79΄ Φρόκου), Μπερνάρ (62΄ Καμπετσής), Μαντσίνι (62΄ Αϊτόρ), Σπόραρ (71΄ Μπιλάλ), Καλοσκάμης (46΄ Τζούριτσιτς).

• Στο 14΄ αποχώρησε τραυματίας ο Μπαρτ Σένκεφελντ, αλλά ο τραυματισμός του δεν εμπνέει ανησυχία. Ο Ολλανδός στόπερ θα μείνει δύο με τρεις ημέρες εκτός προπονήσεων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT