Κλήρωση με χαμόγελα για ΑΕΚ και Περιστέρι

Κλήρωση με χαμόγελα για ΑΕΚ και Περιστέρι

Δύο βατές κληρώσεις και δύο πολύ δύσκολες επιφύλασσε η κληρωτίδα του Basket Champions League στους τέσσερις φετινούς εκπροσώπους μας. Αναμφίβολα η τυχερή της υπόθεσης είναι η ΑΕΚ, που έχει το πιο εύκολο έργο και τις περισσότερες πιθανότητες να φτάσει μακριά στη διοργάνωση

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο βατές κληρώσεις και δύο πολύ δύσκολες επιφύλασσε η κληρωτίδα του Basket Champions League στους τέσσερις φετινούς εκπροσώπους μας. Αναμφίβολα η τυχερή της υπόθεσης είναι η ΑΕΚ, που έχει το πιο εύκολο έργο και τις περισσότερες πιθανότητες να φτάσει μακριά στη διοργάνωση. Η «Ενωση» στον 4ο όμιλο θα βρεθεί αντιμέτωπη με την ιταλική Σάσαρι, την πρωταθλήτρια Πολωνίας Κινγκ και τη γερμανική Λούντβιχσμπουργκ. «Πρέπει να μείνουμε σεμνοί και ταπεινοί», σχολίασε ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» Ζοάν Πλάθα, αναφερόμενος στο μειονέκτημα ότι τώρα χτίζεται η ομάδα.

Στον 1ο όμιλο το Περιστέρι θα αντιμετωπίσει τις Λε Μαν (Γαλλία), Φάλκο (Ουγγαρία) και Μάλαγα (Ισπανία), ομάδες που είναι στα μέτρα του, ενώ σαφώς δύσκολο θα είναι το έργο του Προμηθέα στον 2ο όμιλο με Οπάβα (Τσεχία), Λιέτουβος Ρίτας (Λιθουανία) και Ντιζόν (Γαλλία).

Για τον ΠΑΟΚ τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, αφού θα αντιμετωπίσει στον 7ο όμιλο δύο ομάδες με υψηλού επιπέδου ρόστερ: την τουρκική Γαλατασαράι και την περυσινή φιναλίστ Χάποελ Ιερουσαλήμ, ενώ η τέταρτη ομάδα θα προκύψει από το πρώτο γκρουπ των προκριματικών.

Η πρώτη ομάδα σε κάθε έναν από τους οκτώ ομίλους περνάει απευθείας στους «16», ενώ για αυτές που θα πάρουν τη δεύτερη και την τρίτη θέση θα υπάρχουν αγώνες play-in. Στους «16» θα σχηματιστούν τέσσερις νέοι όμιλοι, των τεσσάρων ομάδων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT