Νέα σελίδα για Μήτογλου στο παλιό του «σπίτι»

Νέα σελίδα για Μήτογλου στο παλιό του «σπίτι»

Η επανεκκίνηση που αναζητεί ο φετινός Παναθηναϊκός μοιάζει ταυτόσημη με εκείνη του Ντίνου Μήτογλου, ο οποίος λίγες ώρες ύστερα από τη δικαίωσή του από το CAS επέστρεψε στον Παναθηναϊκό, για να ανοίξει μια νέα σελίδα στην καριέρα του

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η επανεκκίνηση που αναζητεί ο φετινός Παναθηναϊκός μοιάζει ταυτόσημη με εκείνη του Ντίνου Μήτογλου, ο οποίος λίγες ώρες ύστερα από τη δικαίωσή του από το CAS επέστρεψε στον Παναθηναϊκό, για να ανοίξει μια νέα σελίδα στην καριέρα του.

Ο 27χρονος φόργουορντ θα φοράει και πάλι τα πράσινα, υπογράφοντας συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια και έχοντας στόχο να αφήσει μια και καλή πίσω του όσα πέρασε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Μπορεί η αγωνιστική αποχή του να είναι μεγάλη, ωστόσο τα προσόντα του διεθνούς άσου είναι αδιαμφισβήτητα, ενώ σίγουρα το γεγονός πως γυρίζει «σπίτι» του –όπως ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις– θα τον βοηθήσει στην άμεση προσαρμογή του.

Χθες αργά το απόγευμα, φήμες ανέφεραν ότι το «τριφύλλι» θα κάνει κίνηση για την απόκτηση του Κώστα Σλούκα, που δεν συνεχίζει στον Ολυμπιακό. Σαφώς και ο μέχρι πρότινος «ερυθρόλευκος» θα έδινε μιαν άλλη δυναμική στον νέο Παναθηναϊκό που σχεδιάζει ο Εργκίν Αταμάν, όμως η πραγματικότητα τόσο από την πλευρά του παίκτη όσο και από την «πράσινη» ΚΑΕ αναφέρει πως προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι παραπάνω, κυρίως λόγω της επιθυμίας του παίκτη να συνεχίσει στο εξωτερικό, αλλά και να μη γίνει η αιτία μιας νέας κόντρας μεταξύ των «αιωνίων».

Οι Γκραντ, Παπαπέτρου

Σε καλό στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις με τον 30χρονο Αμερικανό Τζέριαν Γκραντ αλλά και με τον Γιάννη Παπαπέτρου, που βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην επιστροφή του. Ανοιχτό παραμένει επίσης το μέλλον του Παπαγιάννη, που βρίσκεται στις ΗΠΑ για ατομικό πρόγραμμα μπάσκετ και ενδυνάμωσης, και είναι από τους αθλητές τους οποίους έχει σε εκτίμηση ο Τούρκος κόουτς. Με την απόκτηση του Ματίας Λεσόρ και του Κώστα Αντετοκούνμπο μια πιθανή παραμονή του διεθνούς σέντερ στον Παναθηναϊκό θα έκανε την ομάδα ιδιαίτερα δυνατή στη φροντ λάιν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT