Κανείς δεν έκανε ένα βήμα πίσω

Τέλος ο Σλούκας από τον Ολυμπιακό – Δεν βρέθηκε η χρυσή τομή με Μπαρτζώκα

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η διαφορά φιλοσοφίας του Κώστα Σλούκα με τον προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργο Μπαρτζώκα αποδείχθηκε τελικά αγεφύρωτη. Πλέον, από χθες ο 33χρονος γκαρντ βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του, με πιθανότερο τη Φενέρμπαχτσε.

Είναι χαρακτηριστικό πως τις τρεις ημέρες που μεσολάβησαν από το ραντεβού του διεθνούς άσου με τη διοίκηση της ΚΑΕ, δεν υπήρξε καμία επικοινωνία με τον προπονητή του προκειμένου να αναζητήσουν μια χρυσή τομή. Δείγμα του ότι ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» δεν ήταν διατεθειμένος να κάνει την παραμικρή υποχώρηση σε ό,τι αφορά τις απαιτήσεις του από τον αθλητή. «Από την εξέλιξη των γεγονότων, νιώθω ότι δεν έχω καταφέρει να εμπνεύσω τον ίδιο σεβασμό προς όλους, όμως μια πικρία στο φινάλε δεν αλλάζει τρία υπέροχα χρόνια», τόνισε μεταξύ άλλων στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του ο Σλούκας, ένα μήνυμα με σαφείς αιχμές. Στον αντίποδα, λίγη ώρα αργότερα, ο Ολυμπιακός ανακοίνωνε την παραμονή του αρχηγού του Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος συμφώνησε για νέο τριετές συμβόλαιο, ολοκληρώνοντας έτσι στο ΣΕΦ την καριέρα του.

Πλέον, μετά και το διαζύγιο με τον Βεζένκοβ, είναι φανερό πως οι μεταγραφικές αναζητήσεις του Ολυμπιακού είναι πολυμέτωπες.

Το γεγονός μάλιστα πως στο ρόστερ δεν υπάρχουν πια δύο παίκτες που, εκτός από την αξία τους, ήταν και κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων, δίνοντας έτσι την άνεση στον προπονητή τους να χρησιμοποιεί το rotation των 6+1 ξένων στην Basket League, κάνει αναγκαία την απόκτηση Ελλήνων. Προς αυτή την κατεύθυνση κινείται το ενδιαφέρον για την επιστροφή του Τάιλερ Ντόρσεϊ, αλλά και του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου.

Ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος πάντως παραμένει ο Νίκολα Μίροτιτς. Με τον Μαυροβούνιο φόργουορντ η πλευρά του Ολυμπιακού έχει έρθει πολύ κοντά, οι πληροφορίες μιλάνε για προφορική συμφωνία που θα ενεργοποιηθεί για ευνόητους λόγους, από τη στιγμή που ο παίκτης μείνει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT