Τσιτσιπάς: Ηττήθηκε από τον Γιούμπανκς και αποχαιρέτησε το Γουίμπλεντον

Τσιτσιπάς: Ηττήθηκε από τον Γιούμπανκς και αποχαιρέτησε το Γουίμπλεντον

Ο Eλληνας τενίστας ηττήθηκε 3-2 σετ από τον Κρίστοφερ Γιούμπανκς και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Grand Slam.

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΟEλληνας τενίστας ηττήθηκε 3-2 (3-6, 7-6, 3-6, 6-4, 6-4 ) σετ από τον Κρίστοφερ Γιούμπανκς και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Grand Slam.

Ο Tσιτσιπάς πήρε το πρώτο σετ με 6-3.Το δεύτερο σετ κρίθηκε στο τάι μπρέικ με τον Γιούμπανκς να είναι ο νικητής και να κάνει το 1-1. Το τρίτο σετ πήγε στον Τσιτσιπά με 6-3.

Το τέταρτο σετ δυσκόλεψε περισσότερο τον Ελληνα αθλητή, ο οποίος πήρε αρχικά το προβάδισμα, όμως ο Γιούμπανκς είχε πάντα την απάντηση. Ο Γιούμπανκς εκμεταλλεύτηκε κρίσιμο λάθος του Τσιτσιπά, για να κάνει το 6-4 και να πάρει το τέταρτο σετ φέρνοντας και πάλι την ισορροπία για το 2-2.

Ο Αμερικανός απάντησε με μπρέικ στο μπρέικ του Τσιτσιπά παίρνοντας το προβάδισμα με 4-3 και έπειτα έκανε το 5-3 στο πέμπτο σετ. Ο Ελληνας τενίστας κράτησε το σερβίς του, μειώνοντας σε 5-4, ωστόσο ο αντίπαλος του τελείωσε το ματς χωρίς να υποστεί μπρέικ ξανά. 

O Γιούμπανκς o οποίος στην αρχή του του έτους ήταν εκτός του top 100, στα προημιτελικά θα κοντραριστεί με τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT