Το «πράσινο ντου» για τον Σλούκα

Η απόκτηση του Κώστα Σλούκα από τον Παναθηναϊκό μονοπώλησε το μεταγραφικό ενδιαφέρον της εβδομάδας που πέρασε, δημιουργώντας νέα δεδομένα και απόνερα στα στρατόπεδα των «αιωνίων», των οποίων τα επιτελεία δουλεύουν στο «κόκκινο» προκειμένου να ολοκληρώσουν τα ρόστερ της νέας σεζόν

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η απόκτηση του Κώστα Σλούκα από τον Παναθηναϊκό μονοπώλησε το μεταγραφικό ενδιαφέρον της εβδομάδας που πέρασε, δημιουργώντας νέα δεδομένα και απόνερα στα στρατόπεδα των «αιωνίων», των οποίων τα επιτελεία δουλεύουν στο «κόκκινο» προκειμένου να ολοκληρώσουν τα ρόστερ της νέας σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε στη μεγαλύτερη μεταγραφική συμφωνία στην Ελλάδα, ύστερα από εκείνη του Σπανούλη στον Ολυμπιακό το 2010, κινούμενος συντεταγμένα και αποφασιστικά, από τον Αταμάν και τον Μπετσίροβιτς, μέχρι τον Δ. Γιαννακόπουλο.

Θεωρώντας ότι το χάσμα μεταξύ του παίκτη και του κόουτς Μπαρτζώκα θα παραμείνει αγεφύρωτο, παρά τη σημαντική προσπάθεια των αδερφών Αγγελόπουλων, οι «πράσινοι» προσέγγισαν «ομαδικά» τον Σλούκα και του απέσπασαν το «ναι», παρουσιάζοντάς του το πλάνο ελληνοποίησης της ομάδας, αλλά και τα «θέλω» του Αταμάν για τη νέα σεζόν.

Πώς κινήθηκε το «Τριφύλλι» και το ραγισμένο γυαλί με Ολυμπιακό – Πρόταση για επιστροφή του Παπαπέτρου κατέθεσε ο Παναθηναϊκός.

Ο Σλούκας εξάντλησε κάθε περιθώριο για να παίξει την τελευταία τριετία του στον Ολυμπιακό, όμως οι τελευταίες εξελίξεις πριν από το τελικό… «ντου» των «πρασίνων» τού έδειξαν ότι το γυαλί που είχε ραγίσει με τον προπονητή των «ερυθρολεύκων» δεν θα κολλούσε ποτέ ξανά.

Oι «πράσινοι» κατέθεσαν πρόταση που αγγίζει το 1,5 εκατ. ευρώ για διετές συμβόλαιο στον Ιωάννη Παπαπέτρου και περιμένουν την απάντηση του παίκτη, την ώρα που όλα δείχνουν ότι ο Παπαγιάννης θα αναζητήσει αλλού τον νέο σταθμό της καριέρας του ύστερα από 5 χρόνια.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση και του Τζέριαν Γκραντ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT