Μεταγραφικός «καύσωνας»

Θέλει Μπράμπετς του Αρη ο ΠΑΟ – Ανακοίνωσε Ιμπόρα, Κίνι ο Ολυμπιακός

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για την απόκτηση του Γιακούμπ Μπράμπετς από τον Αρη κινείται ο Παναθηναϊκός. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «πράσινοι» έχουν ήδη καταθέσει επίσημη πρόταση στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για τον 31χρονο Τσέχο στόπερ (κοντά στα 2 εκατ.), με τον οποίο έχουν έρθει ήδη σε συμφωνία και πως είναι θέμα ημερών να κλείσει θετικά το deal. Μάλιστα, πηγές από τον Αρη αναφέρουν ότι ο Μπράμπετς είχε αποκαλύψει εδώ και μέρες σε συμπαίκτες του ότι μιλάει με τον Παναθηναϊκό. Επίσης, στην Αθήνα βρίσκεται από χθες για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ο Τόνι Βιλένα. Υπενθυμίζεται ότι ο 28χρονος Ολλανδός χαφ έχει ανακοινωθεί επίσημα, καθώς έχει υπογράψει 4ετές συμβόλαιο.

Από κει και πέρα, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε χθες τις δύο πρώτες του μεταγραφές. Την αρχή έκανε ο Βιθέντε Ιμπόρα, με τον 35χρονο Ισπανό χαφ να υπογράφει συμβόλαιο για έναν χρόνο, καθώς επιθυμία του είναι να επιστρέψει στη Λεβάντε για να κλείσει εκεί την καριέρα του. Λίγο αργότερα οι «ερυθρόλευκοι» γνωστοποίησαν και την απόκτηση του Κίνι. Αν και δεν έχουν δοθεί οι λεπτομέρειες της συμφωνίας, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ισπανός δεξιός μπακ υπέγραψε για δύο χρόνια.

Στην ΑΕΚ, όλα δείχνουν ότι μέχρι την Κυριακή θα έχει ολοκληρωθεί η απόκτηση του Ροντόλφο Πιζάρο, καθώς οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει για κλειστό διετές συμβόλαιο και συνολικές αποδοχές 2.000.000 ευρώ και απομένει μόνο η αποδέσμευσή του από την Ιντερ Μαϊάμι. Παράλληλα, ανοιχτό παραμένει για την Ενωση το θέμα του Νέστορ Αραούχο, για τη θέση του στόπερ.

Τέλος, ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε και επίσημα την επιστροφή του Τόμας Κεντζιόρα για την επόμενη σεζόν, ενώ ο Αρης συμφώνησε με τον Σουηδό σέντερ φορ Ντέιβιντ Μόμπεργκ Κάρλσον και τον Kαμερουνέζο μέσο Ζαν Ζιλ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT