Καταγγελία στον Αρειο Πάγο για Στοίχημα στη ΣΛ1

Καταγγελία στον Αρειο Πάγο για Στοίχημα στη ΣΛ1

Πέντε πρόεδροι ομάδων της Σούπερ Λιγκ 1 στοιχημάτιζαν σε στημένα ματς των ομάδων τους, αναφέρεται σε επιστολή που έφτασε στον Αρειο Πάγο, όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα dikisports.blogspot.com.

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πέντε πρόεδροι ομάδων της Σούπερ Λιγκ 1 στοιχημάτιζαν σε στημένα ματς των ομάδων τους, αναφέρεται σε επιστολή που έφτασε στον Αρειο Πάγο, όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα dikisports.blogspot.com. Συντάκτης της επιστολής φέρεται να είναι ποδοσφαιρικός παράγοντας ο οποίος κάνει αναφορά στην προηγούμενη σεζόν και στο πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας. Ολες οι αποκαλύψεις εστάλησαν επωνύμως στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και περιγράφεται ο τρόπος με τον οποίο οι πέντε πρόεδροι ΠΑΕ της ΣΛ1 στοιχημάτιζαν σε στημένα ματς των ομάδων τους.

Σύμφωνα με τον επιστολογράφο, δύο από τους προέδρους στοιχημάτισαν από κοινού στον μεταξύ τους αγώνα. Μάλιστα, περιορίστηκαν στο αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου που είχε ευρύ σκορ.

Ενας τρίτος πρόεδρος και ιδιοκτήτης ΠΑΕ πόνταρε δύο φορές (επιτυχώς) στην ήττα της ομάδας του. Αλλοι δύο στοιχημάτισαν μέσω των κωδικών του κυκλώματος σε αποτελέσματα των ομάδων τους που διαμορφώθηκαν στα τελευταία λεπτά των αγώνων. Η επιστολή θα συσχετισθεί με τις έρευνες της Eurojust, της Interpol, της Εισαγγελίας Αθηνών και της Οικονομικής Αστυνομίας. Μάλιστα θα υπάρξει ταυτοποίηση με τις νομίμως υποκλαπείσες τηλεφωνικές συνδιαλέξεις και τα στοιχεία από τα κατασχεμένα κινητά και ψηφιακά μέσα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT