Επέστρεψε ο Παπαπέτρου

Παίκτης του ΠΑΟ ξανά για δύο χρόνια – Eρχεται ο Σίκμα της Αλμπα στον Ολυμπιακό

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον Λούκας Σίκμα, που αγωνίστηκε πέρυσι στην Αλμπα, φέρνει ο Ολυμπιακός για να καλύψει το κενό του Βεζένκοφ, την ώρα που ο Παναθηναϊκός ανακοίνωνε την επιστροφή Παπαπέτρου και στην Παρτιζάν άνοιγε… βεντέτα με τη Φενέρ για την απόκτηση του Μαντάρ.

Ο 34χρονος Αμερικανός φόργουορντ Λούκας Σίκμα είναι ο εκλεκτός του Γ. Μπαρτζώκα στο «4», με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια χθες βράδυ. Πρόκειται για έναν παίκτη με εμπειρία στα ευρωπαϊκά γήπεδα, υψηλό μπασκετικό IQ, που κάνει πολλές δουλειές στο παρκέ και «βλέπει» γήπεδο. Την περυσινή σεζόν είχε κατά μέσον όρο 8,7 πόντους με 57,1% στα τρίποντα και 4,6 ριμπάουντ στο γερμανικό πρωτάθλημα, και 7,6 πόντους, 28,6% στα τρίποντα και 5,2 ριμπάουντ στην Ευρωλίγκα.

Ο Παπαπέτρου αποχαιρέτησε την Παρτιζάν και ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό για δύο χρόνια. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην οικογένειά μου. Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός και τεράστιο κίνητρο από μέρους μου. Δεν θέλω να πω πολλά τώρα, τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο. Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τον οργανισμό του Παναθηναϊκού αλλά και τον κόσμο για την αγάπη που δείχνουν προς το πρόσωπό μου. Ραντεβού στο ΟΑΚΑ», τόνισε ο Ελληνας διεθνής.

Στα χαρακώματα Παρτιζάν και Φενέρ για τον Μαντάρ – Τον ανακοίνωσαν οι Τούρκοι, στη FIBA προσφεύγουν οι Σέρβοι.

Την ίδια ώρα, Παρτιζάν και Φενέρ μπήκαν στα χαρακώματα για τον Γιαμ Μαντάρ, ο οποίος ανακοινώθηκε μεν από την τουρκική ομάδα, όμως η σερβική προσφεύγει στη FIBA για να μπλοκάρει τη μετακίνηση, καθώς, όπως υποστηρίζει, το συμβόλαιο λύθηκε μονομερώς.

«Η Παρτιζάν δεν αποδέχεται τη μονομερή λύση του συμβολαίου από τον παίκτη, Γιαμ Μαντάρ. Ο σύλλογος έχει πληρώσει όλες τις συμβατικές υποχρεώσεις έναντι του παίκτη, καθώς και τις υποχρεώσεις προς το πρακτορείο CAA με το οποίο ο σύλλογος έχει υπογράψει συμβόλαιο για την εκπροσώπηση του παίκτη. Σε αυτή την περίπτωση η Παρτιζάν θα αναζητήσει δικαιοσύνη ενώπιον των Αρχών της FIBA, όπου θα ζητήσει επείγουσα διαδικασία», τόνισαν οι Σέρβοι.

Στην ομάδα του Βελιγραδίου αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Ματέους Πονίτκα, ενώ ο Ερυθρός Αστέρας έκανε δικό του τον Ανταμ Χάνκα. Ο Σέρχιο Ροντρίγκεζ θα συνεχίσει για ακόμη ένα χρόνο στη Ρεάλ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT