Φαν Ντερ Σαρ: Βγήκε από την εντατική ο θρύλος του Αγιαξ και της Γιουνάιτεντ

Φαν Ντερ Σαρ: Βγήκε από την εντατική ο θρύλος του Αγιαξ και της Γιουνάιτεντ

Είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία κατά την διάρκεια διακοπών στην Κροατία

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από την εντατική βγήκε ο Εντουιν Φαν ντερ Σαρ και λίγη ώρα αργότερα ανέβασε το πρώτο του μήνυμα μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του.

Συγκεκριμένα, ο Ολλανδός θρύλος του Άγιαξ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με μήνυμά του στο «twitter», ενημέρωσε πως βγήκε από την εντατική, ευχαριστώντας παράλληλα όσους είχαν στείλει μηνύματα συμπαράστασης στην οικογένειά του αυτές της ημέρες. 

«Πρώτα απ ‘όλα, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για όλα αυτά τα υπέροχα και υποστηρικτικά μηνύματα. Είμαι στην ευχάριστη θέση να μοιραστώ ότι δεν είμαι πλέον στην εντατική. Ωστόσο, είμαι ακόμα στο νοσοκομείο. Ελπίζω να πάω σπίτι την επόμενη εβδομάδα και να κάνω το επόμενο βήμα στην ανάρρωσή μου!», ανέφερε ο Φαν ντε Σαρ.

Υπενθυμίζεται πως ο παλαίμαχος τερματοφύλακας πριν από έντεκα ημέρες υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία και εισήχθη εσπευσμένα σε μονάδα εντατικής θεραπείας στο Σπλιτ της Κροατίας, όπου έκανε τις διακοπές του.

Την προηγούμενη εβδομάδα μεταφέρθηκε στην Ολλανδία και η κατάστασή του είχε κριθεί σταθερή. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT