Αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του Σούπερ Καπ

Αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του Σούπερ Καπ

Την… έναρξη του τελικού του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ «σφύριξαν» χθες σε κοινή συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχιακό Μέγαρο Αθηνών ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Οικονόμου, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης και ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την… έναρξη του τελικού του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ «σφύριξαν» χθες σε κοινή συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχιακό Μέγαρο Αθηνών ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Οικονόμου, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης και ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης. Σε αυτή παρουσίασαν το πλάνο των εκδηλώσεων που θα πλαισιώσουν τη μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή ανάμεσα στην κάτοχο του Τσάμπιονς Λιγκ Μάντσεστερ Σίτι και τη νικήτρια του Γιουρόπα, Σεβίλλη, και η οποία θα φιλοξενηθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 16 Αυγούστου.

Ο πρώτος που πήρε τον λόγο ήταν ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Οικονόμου, ο οποίος τόνισε ότι στόχος είναι η χώρα μας να διοργανώσει όσο το δυνατόν περισσότερες αθλητικές διοργανώσεις και πρόσθεσε: «Η UEFA επέλεξε τη χώρα μας για δύο σπουδαίες διοργανώσεις. Συνειδητές επιλογές, που σηματοδοτούν τη δυναμική επάνοδο της χώρας μας και την αξιοπιστία της δουλειάς της κυβέρνησής μας». Από την πλευρά του ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης αφού έκανε λόγο για το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός του καλοκαιριού, συνέχισε λέγοντας: «Είμαστε έτοιμοι να οργανώσουμε την πόλη μας. Στις 14 Αυγούστου ξεκινάμε, αλλά κυρίως 15 και 16 του μηνός θα έχουμε σημαντικά πράγματα». Τέλος, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης τόνισε πως θα επιδιώξει να πάρει η Αθήνα έναν μεγάλο τελικό μετά την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, συμπληρώνοντας: «Είναι μια τεράστια ευκαιρία για τον Πειραιά, την Αθήνα και την Ελλάδα».

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι τον Μάιο του 2024 η χώρα μας θα φιλοξενήσει και τον τελικό του Conference League στην «Opap Arena», στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT