Ανέτοιμος ο Παναθηναϊκός, ήττα από τη Ράγιο Βαγιεκάνο

Ανέτοιμος ο Παναθηναϊκός, ήττα από τη Ράγιο Βαγιεκάνο

Καμπανάκι χτύπησε στον Παναθηναϊκό μία εβδομάδα πριν από την πρώτη αναμέτρηση με την Ντνίπρο, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καμπανάκι χτύπησε στον Παναθηναϊκό μία εβδομάδα πριν από την πρώτη αναμέτρηση με την Ντνίπρο, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «πράσινοι» γνώρισαν την ήττα με 1-0 από τη Ράγιο Βαγιεκάνο στη Λεωφόρο στο τελευταίο crash test τους πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους, παρουσιάζοντας ακριβώς τα ίδια προβλήματα που είχαν και σε πολλά παιχνίδια του περυσινού πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός σπατάλησε τις ευκαιρίες που δημιούργησε, ήταν αρκετά αργός στην ανάπτυξή του, ενώ δέχτηκε γκολ σε μια από τις ελάχιστες καλές στιγμές που είχαν οι –ανέτοιμοι– Ισπανοί.

Ο μοναδικός που ξεχώρισε ήταν ο Τζούρισιτς, ο οποίος όμως δεν αρκεί αν οι φορ δεν μπορούν να εκμεταλλευθούν την ποιότητά του. Ο Γιοβάνοβιτς καλείται πλέον να αλλάξει πολλά, καθώς ο χρόνος πιέζει για το κρίσιμο ευρωπαϊκό ραντεβού. Το γκολ που έκρινε το φιλικό σημείωσε ο Γκαρθία στο 57΄, έπειτα από φάση διαρκείας και αφού είχαν προηγηθεί τρεις δύσκολες αποκρούσεις του Μπρινιόλι.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Τσοκάι, Παλάσιος, Τζούρισιτς, Μπερνάρντ, Σπόραρ. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Μλαντένοβιτς, Βιλένα, Λοντίγκιν, Μαντσίνι, Φίκαϊ, Σιδεράς, Αϊτόρ, Γερεμέγιεφ, Κώτσιρας, Ζέκα, Κλέινχεϊσλερ.

• Πολύ κοντά στο να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού φαίνεται ότι βρίσκεται ο Κάρλος Νέβα, σύμφωνα με τους Ισπανούς. Οπως αναφέρεται σε χθεσινό δημοσίευμα, οι «ερυθρόλευκοι» τα βρήκαν σε όλα με τη Γρανάδα για την αγορά του αριστερού μπακ με το ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ.

• Σύμφωνα με δημοσίευμα του Sport Italia, ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο, συμφώνησε με την ΠΑΕ να λύσει τη συνεργασία του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT