Διπρόσωπος Ολυμπιακός και 1-1 με τη Σαμπάχ

Διπρόσωπος Ολυμπιακός και 1-1 με τη Σαμπάχ

Δύο πρόσωπα παρουσίασε ο Ολυμπιακός στο χθεσινό φιλικό με τη Σαμπάχ

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο πρόσωπα παρουσίασε ο Ολυμπιακός στο χθεσινό φιλικό με τη Σαμπάχ. Οι «ερυθρόλευκοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν στο τελευταίο τους φιλικό στην Αυστρία, έχοντας ένα κακό πρώτο μέρος, αλλά πολύ καλή απόδοση στο δεύτερο. Η Σαμπάχ προηγήθηκε στο 42ο λεπτό με τον Βολκόφ, ο οποίος έκλεψε την μπάλα από το γύρισμα του Ρέαμπτσιουκ προς τον Μπα, πέρασε και τον Τζολάκη και πλάσαρε σε κενή εστία. Ο Ολυμπιακός ανέβασε στροφές στην επανάληψη και άγγιξε την ισοφάριση στο 61΄, όταν ο Ελ Αραμπί πήρε την κεφαλιά από τη σέντρα του Ρέαμπτσιουκ από τα αριστερά, αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Η ισοφάριση ήρθε στο 64΄, όταν ο Φορτούνης έκανε τη σέντρα από αριστερά για τον Ελ Αραμπί, ο οποίος δεν βρήκε την μπάλα, αλλά αυτή στρώθηκε στον Μασούρα που «έγραψε» το τελικό 1-1.

Το ανεπίσημο ντεμπούτο τους πραγματοποίησαν ο Ιμπόρα (που μάλιστα αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο) και ο Κίνι, που χρησιμοποιήθηκε αλλαγή.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Τζολάκης (46΄ Πασχαλάκης), Ρέαμπτσιουκ (63΄ Κίνι), Ντόι, Μπα (46΄ Ρέτσος), Ανδρούτσος (46΄ Ροντινέι), Μπουχαλάκης (30΄ Καρβάλιο), Ιμπόρα, Φορτούνης (75΄ Λάτσιος), Μπιέλ (63΄ Βρουσάι), Μασούρας (75΄ Ραμόν), Ελ Αραμπί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT