Μπάσκετ: Προβάρει τα πράσινα και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεζ

Μπάσκετ: Προβάρει τα πράσινα και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεζ

Ετοιμος να πυροδοτήσει τη «βόμβα» του MVP του τελικού του Ευρωμπάσκετ 2022 Χουάντσο Ερνανγκόμεζ είναι ο Παναθηναϊκός, ισχυροποιώντας με αυτόν τον τρόπο το ρόστερ του στη θέση «4»

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ετοιμος να πυροδοτήσει τη «βόμβα» του MVP του τελικού του Ευρωμπάσκετ 2022 Χουάντσο Ερνανγκόμεζ είναι ο Παναθηναϊκός, ισχυροποιώντας με αυτόν τον τρόπο το ρόστερ του στη θέση «4».

Ο 28χρονος διεθνής Ισπανός (2.06μ.) φόργουορντ, ύστερα από επτά σεζόν στα παρκέ του ΝΒΑ, όπου φόρεσε κατά σειρά τις φανέλες των Ντένβερ Νάγκετς, Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Μπόστον Σέλτικς, Σαν Αντόνιο Σπερς, Γιούτα Τζαζ και Τορόντο Ράπτορς μετρώντας 339 συμμετοχές με μέσο όρο 5 πόντους 3,3 ριμπάουντ και 34% ευστοχία στα τρίποντα, βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τους «πράσινους» για να γίνει συμπαίκτης των Σλούκα, Βιλντόζα, Παπαπέτρου, Μήτογλου, Λεσόρ και να επιστρέψει στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Από κει και πέρα, στην επιλογή του Αλεξ Μπαλτσερόφσκι για τη θέση «5» φαίνεται να καταλήγει ο Εργκίν Αταμάν. Ο 23χρονος διεθνής Πολωνός σέντερ (2,15μ.), που θα πλαισιώσει τους Λεσόρ και Κώστα Αντετοκούνμπο, αγωνιζόταν στην Γκραν Κανάρια, με την οποία κατέκτησε το Γιούροκαπ (8,6 π., 9/22 τρίπ., 3,8 ριμπ.) και θεωρείται ιδιαίτερα εξελίξιμος. Γι’ αυτόν τον λόγο άλλωστε οι «πράσινοι» αναμένεται να πληρώσουν και τη ρήτρα αποδέσμευσής του (500.000 ευρώ) στους Ισπανούς. Πριν από λίγες μέρες συμμετείχε στο NBA Summer League με τη φανέλα των Σέλτικς, έχοντας 7,4 πόντους και 3,6 ριμπάουντ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT