Σε ΠΑΟΚ και Αρη το ευρωπαϊκό μπαλάκι

Ο «Δικέφαλος» υποδέχεται την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και οι «κίτρινοι» αγωνίζονται στην Αρμενία με την Αραράτ

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο ελπιδοφόρο ευρωπαϊκό ξεκίνημα που έκανε ο Παναθηναϊκός την Τρίτη, χαρίζοντας βαθμούς στη χώρα μας στο UEFA Ranking, καλούνται να δώσουν συνέχεια απόψε ΠΑΟΚ και Αρης, οι οποίοι ρίχνονται στη μάχη του β΄ προκριματικού γύρου του Conference League. Οι ομάδες της Θεσσαλονίκης θεωρητικά έχουν τον πρώτο λόγο απέναντι σε Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (20.30, Τούμπα) και Αραράτ (18.00, Ερεβάν), και είναι στο χέρι τους να ξεκινήσουν με νίκες, με τις οποίες όχι μόνο θα αποκτήσουν προβάδισμα πρόκρισης ενόψει των ρεβάνς, αλλά και θα σηκώσουν πιο ψηλά την Ελλάδα στην ειδική βαθμολογία. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» το είχε πράξει με την πορεία του στην παρθενική διοργάνωση της σεζόν 2021-22 φτάνοντας στα προημιτελικά, όπου αποκλείστηκε από τη Μαρσέιγ. Η Μπεϊτάρ, που αναδείχθηκε κυπελλούχος στο Ισραήλ, μόνο αμελητέα ομάδα δεν είναι.

«Δεν φοβάμαι κάτι, οι παίκτες μου είναι αφοσιωμένοι, πιστεύω ότι έχουμε κάνει καλή δουλειά», δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, δείχνοντας εμπιστοσύνη στους παίκτες του και θεωρώντας πως είναι πνευματικά έτοιμοι, έχοντας πάρει το μάθημά τους από τον περυσινό αποκλεισμό από τη Λέφσκι Σόφιας.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, παράλληλα, έστειλε μήνυμα συγκέντρωσης στον Ντόουγκλας Αουγκούστο, ο οποίος έχει δεχτεί δελεαστική πρόταση από τη γαλλική Ναντ, την ώρα που δημοσιεύματα σε γερμανικά ΜΜΕ ανέφεραν πως η Μπάγερν έχει στα μεταγραφικά πλάνα της τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Ντόμινικ Κοτάρσκι.

Ο στόχος του Αρη κόντρα στην Αραράτ από την Αρμενία είναι ξεκάθαρος, ειδικά όταν στο παρελθόν την έχει «πατήσει» από αδύναμους αντιπάλους. Σοβαρότητα και πρόκριση με δύο νίκες. «Θέλουμε νίκη με καλή εμφάνιση, ώστε να πάμε ήρεμα την επόμενη εβδομάδα για τον δεύτερο αγώνα στο γήπεδό μας, μαζί με τον κόσμο μας», υπογράμμισε ο τεχνικός των «κίτρινων», Τόλης Τερζής, στη συνέντευξη Τύπου, που σημαδεύτηκε από ένα ασυνήθιστο περιστατικό καθώς διαπιστευμένος Αρμένιος δημοσιογράφος εμφανίστηκε με φανέλα του ΠΑΟΚ και τατουάζ τον δικέφαλο αετό, προκαλώντας την αντίδραση των ανθρώπων του Αρη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT