Αρης: Δεν τα κατάφερε (1-1) στην Αρμενία

Αρης: Δεν τα κατάφερε (1-1) στην Αρμενία

Οι Θεσσαλονικείς δεν μπόρεσαν να ξεκινήσουν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στο Conference League μένοντας στην ισοπαλία με την Αραράτ.

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κατώτερος του αναμενομένου, ο Αρης δεν μπόρεσε να ξεκινήσει με το δεξί τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, μένοντας στο 1-1 με την Αραράτ στην Αρμενία για τον Β΄προκριματικό γύρο του Conference League.

Το συγκρότημα του Τόλη Τερζή θα πρέπει να επικρατήσει στη ρεβάνς του «Κλεάνθης Βικελίδης» σε μια εβδομάδα προκειμένου να πανηγυρίσει την πρόκρισή του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, όπου το περιμένει η Ντιναμό Κιέβο του Μιρτσέα Λουτσέσκου.  

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με τον Έζα στο 11′ και οι Θεσσαλονικείς απάντησαν άμεσα με τον Πάλμα στο 20′. Ωστόσο, οι Αρμένιοι θα μπορούσαν να είχαν πάει στα αποδυτήρια για το ημίχρονο μπροστά στο σκορ καθώς στις καθυστερήσεις είχαν τεράστια διπλή ευκαιρία, έχοντας στην ίδια φάση χαμένο τετ α τετ που απέκρουσε ο Κουέστα και σουτ στο δοκάρι.

Στο Β΄ημίχρονο έλειψαν οι μεγάλες φάσεις. Οι αλλαγές που έγιναν δεν έδωσαν την επιθετική πνοή που αναζητουσε η ελληνική ομάδα και έτσι το ισόπαλο σκορ παρέμεινε ως το τέλος.  

ΑΡΑΡΑΤ: Ερμάκοφ, Γκριγκοριάν, Αλεμάο, Μπουένο, Σέιντ, Καστανέιρα (65′ Αμπάρτσουμαν), Τέρα (55′ Μουραντιάν), Ομπιέρο, Γιένε, Σερομπιάν (74′ Γκμπομαντού), Έζα (73′ Αβανεσιάν)

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Οντουμπάζιο, Ματαρίτα, Ζουλ (67′ Τζούρασεκ), Νταρίντα, Ρουπ (67′ Πάβισιτς), Μενέντες (46′ Κάρλσον), Πάλμα (85′ Φεράρι), Γκρέι (59′ Μορόν)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT