Ο ΠΑΟΚ δεν σκόραρε και η πρόκριση δυσκολεύει

Ο ΠΑΟΚ δεν σκόραρε και η πρόκριση δυσκολεύει

Ο ΠΑΟΚ πάλεψε, είχε ευκαιρίες, έψαξε το γκολ από την αρχή μέχρι το τέλος, αλλά δεν το βρήκε

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΠΑΟΚ πάλεψε, είχε ευκαιρίες, έψαξε το γκολ από την αρχή μέχρι το τέλος, αλλά δεν το βρήκε. Ετσι έμεινε στο 0-0 στην Τούμπα, κόντρα στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και θα αναγκαστεί να πάρει τη νίκη στο Ισραήλ την ερχόμενη Πέμπτη για να καταφέρει να προκριθεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ξεκίνησε δυνατά το ματς και έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί μόλις στο 12΄, σε πέναλτι που εκτέλεσε ο Σβαμπ αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Μπεϊτάρ.

Ομως, θα μπορούσε να έχει δεχτεί και τέρμα, σε μια από τις ελάχιστες επισκέψεις των Ισραηλινών στα καρέ του, στο 30΄, όταν ο Μπάμπα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Κοτάρσκι.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κετζιόρα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Σβαμπ, Τσιγγάρας (71΄ Ράφα Σοάρες), Κωνσταντέλιας (64΄ Νάρεϊ), Ζίβκοβιτς (86΄ Μουργκ), Τάισον, Μπράντον Τόμας (71΄ Σαμάτα).

ΜΠΕΪΤΑΡ: Σίλβα, Μπιτόν, Ντγκάνι, Γκοτλίμπ (60΄ Κόρσια), Κρίαφ, Μοράζοφ, Αζάρια, Ασκενάζι, Τόμας (86΄ Γιόνα), Σούα (72΄ Μίσα), Νικολαέσκου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT