Προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ – Παναθηναϊκός: Nα τελειώσει τη «δουλειά»

Προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ – Παναθηναϊκός: Nα τελειώσει τη «δουλειά»

Με «όπλα» τη σοβαρότητα και τη Λεωφόρο ο ΠΑΟ στη ρεβάνς με την Ντνίπρο

1' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου, για να μην… ξεχαστεί κανείς και νομίσει ότι η πρόκριση κρίθηκε μετά τη νίκη με 3-1 στο πρώτο παιχνίδι, έγινε στο «Γ. Καλαφάτης» η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν από την αποψινή (20.30) ρεβάνς με την Ντνίπρο στην κατάμεστη (πρώτο sold out της νέας περιόδου) Λεωφόρο. Με τη νίκη τους με δύο γκολ διαφορά στο Κόζιτσε, οι «πράσινοι» έχουν κάνει ένα τεράστιο βήμα για να προκριθούν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου περιμένει τον νικητή του ζευγαριού η Μαρσέιγ. Ωστόσο οφείλουν πρώτα να τελειώσουν σήμερα τη «δουλειά» και να μην παίξουν με την τύχη τους, υποτιμώντας τον αντίπαλο. Μη έχοντας κάτι να χάσει, η Ντνίπρο θα τα παίξει όλα σε μια ζαριά στη Λεωφόρο, όπως επισήμανε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Κάθε προκριματικό παιχνίδι το καλοκαίρι κρύβει παγίδες. Θέλει μεγάλη προσοχή, συγκέντρωση και δουλειά. Πήραμε πολύ θετικό αποτέλεσμα και με καλή εμφάνιση για την εποχή. Η Ντνίπρο είναι καλή και ποιοτική ομάδα, θέλει να αγωνίζεται και να κυριαρχεί. Παρότι είχαμε τον έλεγχο, στα λάθη που κάναμε δημιούργησε ευκαιρίες. Είναι τεράστιας σημασίας παιχνίδι μπροστά στους φιλάθλους μας και πρέπει να προκριθούμε. Είμαστε σε καλύτερο επίπεδο απ’ όσο έναν χρόνο νωρίτερα, με ενισχυμένο ρόστερ, πιο πλούσιοι σε εμπειρία. Δουλέψαμε πολύ στην προετοιμασία για να έχουμε διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού, όχι στο στυλ, αλλά στον τρόπο. Υπάρχουν κάποιες σκέψεις για ενίσχυση, δεν το κρύβω. Είμαστε ομάδα που μπορεί να ανταποκριθεί στις προκλήσεις».

«Κάθε προκριματικό παιχνίδι το καλοκαίρι κρύβει παγίδες. Θέλει μεγάλη προσοχή, συγκέντρωση και δουλειά», δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Μοναδική απουσία θα είναι αυτή του τραυματία Σένκεφελντ, τον οποίο θα αντικαταστήσει ο Γεβντάι. Δεν αναμένονται εκπλήξεις και η ενδεκάδα θα είναι σχεδόν ίδια με το πρώτο παιχνίδι. Στο δυναμικό της Ντνίπρο προστέθηκε και ο Ολεκσάντρ Πιχαλιόνοκ, ενώ ο σταρ των Ουκρανών, ο κεντρικός επιθετικός Αρτεμ Ντόβμπικ, θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με τη φανέλα τους, καθώς προέκυψε συμφωνία με την ισπανική Τζιρόνα για το 50% των δικαιωμάτων του έναντι 6 εκατ. ευρώ! Οποια ομάδα προκριθεί, εξασφαλίζει μίνιμουμ τη συμμετοχή της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ η ηττημένη θα συνεχίσει στον 3ο προκριματικό της ίδιας διοργάνωσης, με αντίπαλο τη Σλάβια Πράγας. Η ΠΑΕ έκανε συστάσεις στον κόσμο για βεγγαλικά, καπνογόνα, λέιζερ και ρίψη αντικειμένων, καθώς η ΟΥΕΦΑ θα είναι πολύ αυστηρή σε τέτοια περιστατικά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT