Ολυμπιακός: Πιάνουν λιμάνι Ελ Καμπί και Αλεξανδρόπουλος

Ολυμπιακός: Πιάνουν λιμάνι Ελ Καμπί και Αλεξανδρόπουλος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού με στόχο να καλυφθεί ο χαμένος χρόνος

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού με στόχο να καλυφθεί ο χαμένος χρόνος. Οι «ερυθρόλευκοι» συμφώνησαν με τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας για τον επαναπατρισμό του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου με τη μορφή δανεισμού. Ο 22χρονος μέσος, ο οποίος πέρυσι μεταγράφηκε από τον Παναθηναϊκό στον πορτογαλικό σύλλογο υπογράφοντας συμβόλαιο έως το 2027, δεν κατάφερε να κερδίσει θέση βασικού πραγματοποιώντας μόλις 13 συμμετοχές, κυρίως ως αλλαγή. Από τη στιγμή, όμως, που ούτε και φέτος βρισκόταν στα βασικά πλάνα της Σπόρτινγκ, αποφασίστηκε να παραχωρηθεί. Στη συμφωνία των δύο συλλόγων, σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρξει και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, η οποία θα φτάνει στα 4 εκατ. ευρώ. Από κει και πέρα, χθες ήρθε στην Ελλάδα για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει ο 22χρονος διεθνής στόπερ από το Εκουαδόρ Τσάκσον Πορόσο, ενώ το όνομα του 20χρονου Βραζιλιάνου εξτρέμ Μαρκίνιος φαίνεται πως βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη λίστα του Ολυμπιακού. Ο Μαρκίνιος ανήκει στην Αρσεναλ, η οποία τον είχε αποκτήσει έναντι 3,5 εκατ. από τη Σάο Πάολο. Πέρυσι αγωνίστηκε για έξι μήνες δανεικός στη Νόριτς έχοντας 11 συμμετοχές με ένα γκολ.

Σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες, οι Πειραιώτες κινούνται για την απόκτηση του 30χρονου διεθνούς Μαροκινού επιθετικού Αγιούμπ ελ Καμπί, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Αλ Σαντ του Κατάρ. Μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην τουρκική Χατάισπορ με την οποία τη διετία, όπου φόρεσε τη φανέλα της, είχε 26 γκολ σε 53 συμμετοχές. Είχε συμμετάσχει στο Μουντιάλ της Ρωσίας, ενώ το 2018 είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ με 9 γκολ στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT