ΠΑΟΚ και Αρης στο κυνήγι της νίκης-πρόκρισης

ΠΑΟΚ και Αρης στο κυνήγι της νίκης-πρόκρισης

Αντίπαλοι που έμοιαζαν βατοί στο πρώτο άκουσμά τους έχουν φέρει ΠΑΟΚ και Αρη με την πλάτη στον τοίχο από νωρίς σε ό,τι αφορά τη συνέχιση της ευρωπαϊκής πορείας τους

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αντίπαλοι που έμοιαζαν βατοί στο πρώτο άκουσμά τους έχουν φέρει ΠΑΟΚ και Αρη με την πλάτη στον τοίχο από νωρίς σε ό,τι αφορά τη συνέχιση της ευρωπαϊκής πορείας τους.

Οι ομάδες της Θεσσαλονίκης στους αποψινούς αγώνες-ρεβάνς απέναντι σε Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και Αραράτ, αντίστοιχα, θέλουν νίκη και μόνο νίκη, που θα τους δώσει την πρόκριση στον γ΄ προκριματικό γύρο του Conference League, αλλά παράλληλα θα χαρίσουν και πολύτιμους βαθμούς στην Ελλάδα στην ειδική βαθμολογία της UEFA.

Σαφώς το πιο δύσκολο έργο έχει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος σε μια «καυτή» έδρα όπως αυτή των Ισραηλινών θα επιδιώξει να σκοράρει στα 90 ή 120 λεπτά, κάτι που δεν έκανε στο 0-0 του πρώτου ματς. Παράλληλα, όμως, θα πρέπει να διαφυλάξει τα μετόπισθεν, κάτι που γνωρίζει καλά ο Ραζβάν Λουτσέσκου ο οποίος αντιλαμβάνεται πλήρως τις απαιτήσεις που έχει ο κόσμος του ΠΑΟΚ από την ομάδα. Η επιστροφή του Ντάγκλας Αουγκούστο στην 11άδα δίνει αναμφίβολα λύσεις στο ανασταλτικό κομμάτι, ενώ η συμμετοχή των Νάρεϊ και Μπράντον Τόμας στο βασικό σχήμα εκτιμάται πως θα δώσει την επιθετική ώθηση που χρειάζεται ο «δικέφαλος του Βορρά».

Από την πλευρά τους, οι «κίτρινοι» είναι καλύτεροι από την Αραράτ, ωστόσο μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα θα πρέπει να το αποδείξουν εμπράκτως μέσα στο γήπεδό τους και μπροστά στους οπαδούς τους. Στο «Κλ. Βικελίδης», οι παίκτες του Τόλη Τερζή –ο οποίος ζήτησε από τους παίκτες του να δείξουν ότι η εμφάνιση του πρώτου αγώνα ήταν μια κακή παρένθεση– πρωτίστως δεν πρέπει να υποτιμήσουν την ομάδα από την Αρμενία και από κει και πέρα να βελτιώσουν κατά πολύ την εικόνα τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT