Στο 80΄ κατάφερε να «λυτρωθεί» ο Αρης

Επρεπε το ρολόι να σημαδέψει το 80΄ για να μπορέσει ο Αρης να βρει το γκολ που ζητούσε απέναντι στην Αραράτ (1-0) στο «Κλ. Βικελίδης» και να πάρει την πρόκριση στον γ΄ προκριματικό γύρο του Conference League

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επρεπε το ρολόι να σημαδέψει το 80΄ για να μπορέσει ο Αρης να βρει το γκολ που ζητούσε απέναντι στην Αραράτ (1-0) στο «Κλ. Βικελίδης» και να πάρει την πρόκριση στον γ΄ προκριματικό γύρο του Conference League, όπου θα αντιμετωπίσει την ουκρανική Ντιναμό Κιέβου. Η παράταση έμοιαζε το πιθανότερο σενάριο, μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα, όταν ο Πάλμα έβγαλε τη γλυκιά σέντρα στην περιοχή της Αραράτ και ο προωθημένος Φαμπιάνο με κεφαλιά λύτρωσε τους «κίτρινους», που μέχρι τότε έμοιαζαν εγκλωβισμένοι. Στο πρώτο ημίχρονο ο Αρης είχε την κατοχή, αλλά χωρίς να δημιουργήσει τη μεγάλη φάση. Αντιθέτως, η Αραράτ όσες φορές βγήκε στην κόντρα ήταν επικίνδυνη, όπως στο 18΄ όταν ο Κουέστα έσωσε την εστία του αποκρούοντας σουτ του Γένε. Ο Αρης ξεκίνησε εκρηκτικά το β΄ ημίχρονο. Σε αυτό συνετέλεσε η αλλαγή του Σαβέριο. Ο εξτρέμ από το Εκουαδόρ δεν κατάφερε να τελειώσει μόνος του τη φάση στο 46΄ ενώ από τα πόδια του ξεκίνησαν οι ευκαιρίες στο 48΄ και στο 52΄ με τον Μορόν. Οι Αρμένιοι, ωστόσο, κατάφεραν να παγώσουν τον ρυθμό, έχοντας στόχο να οδηγήσουν το ματς στην παράταση, κάτι που δεν κατάφεραν.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο, Φεράρι, Τζούρασεκ (61΄ Πάβιτσις), Νταρίντα, Ρουπ (61΄ Ζουλ), Μενέντεζ (46΄ Σαβέριο), Πάλμα (89΄ Ματαρίτα), Μορόν (86΄ Χριστοδουλόπουλος).

ΑΡΑΡΑΤ: Ερμάκοβ, Αλεμάο, Μπουένο (84΄ Χακομπιάν), Σέλντ, Γκριγκοριάν (73΄ Τερτεριάν), Μουραντιάν, Καστανιέιρα (64΄ Τέρα), Ομπιέρο, Σερομπιάν (64΄ Αβανεσιάν), Εζα, Γένε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT