Ολυμπιακός: Κόκκινος και με τη βούλα ο Αλεξανδρόπουλος

Ολυμπιακός: Κόκκινος και με τη βούλα ο Αλεξανδρόπουλος

H οριστικοποίηση του ευρωπαϊκού αντιπάλου (Γκενγκ) προκαλεί μεταγραφικό οργασμό στον Ολυμπιακό, προκειμένου να καλύψει τα δεδομένα κενά στο ρόστερ του

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H οριστικοποίηση του ευρωπαϊκού αντιπάλου (Γκενγκ) προκαλεί μεταγραφικό οργασμό στον Ολυμπιακό, προκειμένου να καλύψει τα δεδομένα κενά στο ρόστερ του. Αλλωστε μέχρι σήμερα πρέπει να δηλωθεί η σχετική λίστα στην UEFA, έχοντας περιθώριο έως την άλλη Τρίτη, οπότε μπορούν να γίνουν οι τελευταίες αλλαγές. Χθες επισημοποιήθηκε η μεταγραφή του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου με τη μορφή δανεισμού από τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο, στο οποίο υπάρχει οψιόν αγοράς του 90% των δικαιωμάτων του στα 4 εκατ. ευρώ από τους «ερυθρόλευκους». «Είμαι έτοιμος να δείξω τι μπορώ να κάνω. Θέλω να πετύχουμε τους ομαδικούς μας στόχους, να είμαι στην Εθνική και να αγωνίζομαι σε κάθε ματς όσο περισσότερο μπορώ», τόνισε ο 22χρονος μέσος στις πρώτες του δηλώσεις. Το βάρος πλέον έχει πέσει στην απόκτηση του 30χρονου Μαροκινού επιθετικού Αγιούμπ ελ Καμπί. Στον Ολυμπιακό, θεωρούν πως είναι μια παρόμοια περίπτωση με τον Ελ Αραμπί, που είχε έρθει επίσης από ομάδα του Κατάρ, και ότι θα έχει ανάλογη πορεία με αυτή που είχε ο συμπατριώτης του επιθετικός, εφόσον φυσικά ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Στο μεταξύ, σενάρια από την Ιταλία αναφέρουν πως για τον 20χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ Μαρκίνιος ενδιαφέρεται η Νότιγχαμ και πως μέσω αυτής θα αποκτηθεί δανεικός από τους «ερυθρόλευκους».

Οπως ανακοίνωσε η UEFA, την Πέμπτη 10 Αυγούστου (22.00) θα διεξαχθεί το πρώτο ματς με την Γκενγκ στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ η ρεβάνς στο Βέλγιο θα γίνει στις 17/8 (20.30).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT